Winkel

Home/Winkel
 • Deze vochtherstellende balsem zorgt er niet alleen voor dat de huid beter wordt gehydrateerd. Ook wordt het vochtvasthoudend vermogen van de huid verbeterd. Het is een rijke textuur die een zacht laagje achterlaat op de huid. Dit maakt de balsem heel geschikt voor de extreem droge huid of de huid die (bijvoorbeeld in de winter bij guur weer) extra bescherming wenst. Wie van volle texturen houdt, zal blij verrast zijn met deze balsem. Werking Direct vochtherstel, dit merk je door een fijnere huidstructuur, mooie glans en een zacht en soepel gevoel. De lange-termijnwerking van deze crème zorgt ervoor dat je huid beter gehydrateerd blijft, er minder vocht verloren gaat en het huideigen vermogen verbetert om vocht vast te houden. Gebruik De Moisture Boost Balm is  – net als alle crèmes van La Colline – geschikt om ’s morgens en ’s avonds te gebruiken. Neem een hoeveelheid crème ter grootte van een koffieboon op je vingertoppen. Begin in het midden en verdeel het vervolgens over je hele gezicht. Inhoud 50 ml Met een verpakking van 50 ml kun je bij gebruik van 1 x per dag 5 maanden doen. Tip van De Beautycoach De Moisture Boost Balm in de avond is heel goed te combineren met de Moisture Boost Crème voor overdag. Zo werk je optimaal aan de vochthuishouding in je huid en kies je zelf je textuur.
 • Deze vochtherstellende crème zorgt niet alleen voor een  betere hydratatie, maar verbetert ook het vochtvasthoudend vermogen van de huid. Het is een lichte textuur en wordt daardoor snel opgenomen in je huid. Hierdoor is deze crème eigenlijk voor iedereen geschikt en past bij bijna alle huidtypes. Werking Direct vochtherstel, dit merk je door een fijnere huidstructuur, mooie glans en een zacht en soepel gevoel. De lange-termijnwerking van deze crème zorgt ervoor dat je huid beter gehydrateerd blijft, er minder vocht verloren gaat en het huideigen vermogen verbetert om vocht vast te houden. Gebruik De Moisture Boost crème is  – net als alle crèmes van La Colline – geschikt om ’s morgens en ’s avonds te gebruiken. De mooiste werking krijg je wanneer je na het gebruik van je serum deze crème aanbrengt. Neem een hoeveelheid crème ter grootte van een koffieboon op je vingertoppen. Begin in het midden en verdeel het vervolgens over je hele gezicht. Inhoud 50 ml Met een verpakking van 50 ml kun je bij gebruik van 1 x per dag 5 maanden doen. Werkzame ingrediënten CMAGE complex: zorgt ervoor dat alle processen in je cellen het optimaal gaan doen. Zo worden je  huidcellen beter beschermd en je huideigen vetten worden hersteld. Hierdoor treedt er minder vochtverlies op. Het DNA van je huidcellen wordt beschermd, zodat er meer energie in je huid vrijkomt. Bovendien heeft dit complex een sterk antioxiderende werking. Antioxidanten beschermen het (huid)weefsel en het DNA in cellen tegen vrije radicalen. Kortom, CMAGE complex laat je huid weer optimaal functioneren. Dat zie je terug in de huid door een fijnere huidstructuur, betere kleur en meer glans. Je voelt de zachtheid en het volume toenemen in de huid. Je zult zeker complimenten krijgen over je huid.  HydraCell Factor: stimuleert het huideigen vochtherstel en zorgt ervoor dat het vocht langer behouden blijft in de huid. Ook helpt het de huid dit vocht beter te verdelen. Werkt ook beschermend tegen oxidatie en is daarmee niet alleen preventief maar ook actief huidverjongend. Tip van De Beautycoach Kies je voor een andere crème in de ochtend dan in de avond, dan kun je aan verschillende dingen werken in je huid. Kies bijvoorbeeld in de avond voor een crème die werkt aan vochtherstel in de ochtend juist voor een meer liftend product.
 • La Colline Moisture Boost De Moisture Boost lijn van La Colline bestaat uit verschillende producten, die allemaal inwerken op het meest essentiële bestanddeel van de huid: vocht. De huid bestaat voor een zeer groot gedeelte uit water. Het vermogen van een huid om vocht vast te houden vermindert naarmate je ouder wordt. Vochtherstel blijft daardoor zeer belangrijk.
  • De vochtbalans herstellen is voor elke huid belangrijk. Het zorgt voor frisse, zachte en stralende huid.
  • Vochtherstel wordt effectiever wanneer je huid het vocht beter vasthoudt. Hiervoor is het nodig vetten te herstellen. Deze bewaren het vocht in de huid.
  • Een optimale vochtbalans zorgt ervoor dat je huid op alle fronten beter functioneert.
  • Meer energie voor de vochtproducerende huidcellen. Dat geeft langdurig resultaat
  La Colline Moisture Boost is eind 2019 geheel vernieuwd uitgebracht en voorzien van alle laatste inzichten om de huid optimaal te hydrateren.
Ga naar de bovenkant