Winkel

Home/Winkel
  • Deze vochtherstellende balsem zorgt er niet alleen voor dat de huid beter wordt gehydrateerd. Ook wordt het vochtvasthoudend vermogen van de huid verbeterd. Het is een rijke textuur die een zacht laagje achterlaat op de huid. Dit maakt de balsem heel geschikt voor de extreem droge huid of de huid die (bijvoorbeeld in de winter bij guur weer) extra bescherming wenst. Wie van volle texturen houdt, zal blij verrast zijn met deze balsem. Werking Direct vochtherstel, dit merk je door een fijnere huidstructuur, mooie glans en een zacht en soepel gevoel. De lange-termijnwerking van deze crème zorgt ervoor dat je huid beter gehydrateerd blijft, er minder vocht verloren gaat en het huideigen vermogen verbetert om vocht vast te houden. Gebruik De Moisture Boost Balm is  – net als alle crèmes van La Colline – geschikt om ’s morgens en ’s avonds te gebruiken. Neem een hoeveelheid crème ter grootte van een koffieboon op je vingertoppen. Begin in het midden en verdeel het vervolgens over je hele gezicht. Inhoud 50 ml Met een verpakking van 50 ml kun je bij gebruik van 1 x per dag 5 maanden doen. Tip van De Beautycoach De Moisture Boost Balm in de avond is heel goed te combineren met de Moisture Boost Crème voor overdag. Zo werk je optimaal aan de vochthuishouding in je huid en kies je zelf je textuur.
  • Deze vochtherstellende crème zorgt niet alleen voor een  betere hydratatie, maar verbetert ook het vochtvasthoudend vermogen van de huid. Het is een lichte textuur en wordt daardoor snel opgenomen in je huid. Hierdoor is deze crème eigenlijk voor iedereen geschikt en past bij bijna alle huidtypes. Werking Direct vochtherstel, dit merk je door een fijnere huidstructuur, mooie glans en een zacht en soepel gevoel. De lange-termijnwerking van deze crème zorgt ervoor dat je huid beter gehydrateerd blijft, er minder vocht verloren gaat en het huideigen vermogen verbetert om vocht vast te houden. Gebruik De Moisture Boost crème is  – net als alle crèmes van La Colline – geschikt om ’s morgens en ’s avonds te gebruiken. De mooiste werking krijg je wanneer je na het gebruik van je serum deze crème aanbrengt. Neem een hoeveelheid crème ter grootte van een koffieboon op je vingertoppen. Begin in het midden en verdeel het vervolgens over je hele gezicht. Inhoud 50 ml Met een verpakking van 50 ml kun je bij gebruik van 1 x per dag 5 maanden doen. Werkzame ingrediënten CMAGE complex: zorgt ervoor dat alle processen in je cellen het optimaal gaan doen. Zo worden je  huidcellen beter beschermd en je huideigen vetten worden hersteld. Hierdoor treedt er minder vochtverlies op. Het DNA van je huidcellen wordt beschermd, zodat er meer energie in je huid vrijkomt. Bovendien heeft dit complex een sterk antioxiderende werking. Antioxidanten beschermen het (huid)weefsel en het DNA in cellen tegen vrije radicalen. Kortom, CMAGE complex laat je huid weer optimaal functioneren. Dat zie je terug in de huid door een fijnere huidstructuur, betere kleur en meer glans. Je voelt de zachtheid en het volume toenemen in de huid. Je zult zeker complimenten krijgen over je huid.  HydraCell Factor: stimuleert het huideigen vochtherstel en zorgt ervoor dat het vocht langer behouden blijft in de huid. Ook helpt het de huid dit vocht beter te verdelen. Werkt ook beschermend tegen oxidatie en is daarmee niet alleen preventief maar ook actief huidverjongend. Tip van De Beautycoach Kies je voor een andere crème in de ochtend dan in de avond, dan kun je aan verschillende dingen werken in je huid. Kies bijvoorbeeld in de avond voor een crème die werkt aan vochtherstel in de ochtend juist voor een meer liftend product.
  • La Colline Moisture Boost Cellular Youth Hydration Serum 30 ml Om de huid tot in de diepere lagen te hydrateren is dit serum uit de Moisture Boost lijn het meest effectief. Het serum werkt diep door in de huid en genereert het meeste vochtherstel. De volle textuur van dit serum geeft veel comfort en bevat de hoogste concentratie werkzame stoffen. Werking Direct vochtherstel tot in de diepste huidlagen. Dit merk je door een fijnere huidstructuur, mooie glans en zacht en soepel gevoel. De lange-termijnwerking van dit serum houdt je huid beter gehydrateerd. Er gaat minder vocht verloren en het huideigen vermogen om vocht vast te houden verbetert. Gebruik Het Moisture Boost serum kun ’s morgens en  ’s avonds gebruiken. Doe dat altijd na het reinigen en voor je crème. Verdeel ’s avonds na het reinigen een pompje met je vingertoppen op meerdere plekken op je gezicht. Begin in het midden en verdeel het serum vervolgens over hele gezicht. In de ochtend gebruik je het na het douchen en voor je lotion. Inhoud: 30 ml Met deze luchtdichte verpakking kun je bij gebruik van 1 x per dag circa 5 maanden doen. Werkzame ingrediënten CMAGE complex: zorgt ervoor dat alle processen in je cellen het optimaal gaan doen. Zo worden je  huidcellen beter beschermd en je huideigen vetten worden hersteld. Hierdoor treedt er minder vochtverlies op. Het DNA van je huidcellen wordt beschermd, zodat er meer energie in je huid vrijkomt. Bovendien heeft dit complex een sterk antioxiderende werking. Antioxidanten beschermen het (huid)weefsel en het DNA in cellen tegen vrije radicalen. Kortom, CMAGE complex laat je huid weer optimaal functioneren. Dat zie je terug in de huid door een fijnere huidstructuur, betere kleur en meer glans. Je voelt de zachtheid en het volume toenemen in de huid. Je zult zeker complimenten krijgen over je huid.  HydraCell Factor: stimuleert het huideigen vochtherstel en zorgt ervoor dat het vocht langer behouden blijft in de huid. Ook helpt het de huid dit vocht beter te verdelen. Werkt ook beschermend tegen oxidatie en is daarmee niet alleen preventief maar ook actief huidverjongend. Tip van De Beautycoach Gebruik je serum ook onder je favoriete masker. Dat versterkt het resultaat van je masker. Vooral in de winter als de CV aangaat is dit serum heerlijk voor veel huidtypes.
Go to Top