Huidverzorging komt van binnenuit

Huidverbetering komt van binnenuit

Wil jij meer bereiken met huidverzorging en je bovendien energiek en vitaal voelen? Dan zijn supplementen van De Beauty Supps een aanrader. Voor een vitale mooie huid is – naast huidverzorging – ondersteuning van binnenuit essentieel. Het spreekt voor zich dat we daarbij moeten denken aan goede, gezonde en gevarieerde maaltijden, die we aanvullen met supplementen. Immers, onze intensieve levensstijl vraagt om extra aandacht voor de binnenkant. Alvorens we Beauty Supps inzetten, kijken we naar je huidige voedingspatroon en passen dit waar nodig aan. Vervolgens zullen we doelgericht supplementen inzetten, zodat je je niet alleen energieker en vitaler zult voelen, maar waarna ook je huid van binnenuit verbetert. Uiteraard zijn meer of minder intensieve gezichtsbehandelingen een belangrijk onderdeel van je huidverbetering.

Beauty Supps

Beauty Supps zijn supplementen die onze dagelijkse voeding ondersteunen. Deze zijn ontwikkeld door een Nederlands team met o.a. een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Zij volgen nauwgezet de wetenschappelijke onderzoeken overal ter wereld en doen ook zelf onderzoek naar ingrediënten en hun werking. De supplementen zijn biologische identiek aan de voedingstoffen in je gebruikelijke voeding en worden dankzij de speciale samenstelling goed herkend en opgenomen door het lichaam voor het hoogste rendement. Als ondersteuning van je dagelijkse voeding zorgt dit voor optimale resultaten.

Kuno | De Beautycoach

Veilige supplementen

De Beautycoach heeft bewust gekozen voor een lijn van supplementen die ontwikkeld en geproduceerd is in Nederland. Hier zijn de regelgeving en controle op het gebied van hygiëne en zuiverheid van ingrediënten optimaal. Deze behoren tot de strengste in Europa. Met Beauty Supps kies je voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

Waarom en wanneer supplementen nemen?

Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat onze voeding tegenwoordig niet voldoende vitamines en mineralen bevat. De voedingswaarden in ons voedsel zijn in een periode van 50 jaar sterk afgenomen, vooral in groente, fruit en vlees. Door de dagelijkse drukte blijkt in de praktijk dat het niet altijd lukt om dagelijks de juiste aanbevolen hoeveelheid (ADH) voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom kunnen supplementen een waardevolle aanvulling zijn op een uitgebalanceerd voedingspatroon.

Voedingsdagboek

De Beautycoach neemt eerst jouw wensen en behoeftes en je huidige voedingspatroon onder de loep, waarna je een persoonlijk advies op maat krijgt.

Samen kijken we hoe we met jouw voeding de huid kunnen verbeteren en wat voor jou en je huid de beste aanvullingen zijn. We vragen je daarom om gedurende minstens 3 dagen, maar liever nog 7, een voedingsdagboek in te vullen. Daarmee krijgen we een goede indruk van wat je nodig hebt ten opzichte van wat je binnen krijgt. Na het invullen van het dagboek maken we een afspraak en zullen samen bekijken welke aanpak voor jou het meest geschikt is en op welke punten je verbetering mag verwachten, waarna we zo nodig supplementen zullen inzetten.

De Beautycoach werkt voor het voedingsdagboek nauw samen met French House Cosmetics.

Klik hier om naar het voedingsdagboek te gaan