De Beautycoach kijkt verder dan je huid alleen

De Beautycoach luistert altijd goed naar jouw wensen en verwachtingen. Aan de hand van een uitgebreide intake stel ik een behandeling en verzorgingsadvies op maat voor je op. Ook als je alleen voor een merk- of productadvies komt, zorg ik dat je een reëel beeld krijgt van wat mogelijk is om jouw huid in topconditie te krijgen.

De conditie van je huid is afhankelijk van verschillende factoren. Genetisch hebben we allemaal ander materiaal en hoe je hiermee omgaat verschilt ook van persoon tot persoon. Gelukkig hebben we meer invloed op ons genetisch materiaal dan we soms realiseren. Elke huid is uniek daarom werkt De Beautycoach altijd persoonlijk en op maat.

De omstandigheden van je huid verschillen keer op keer. Daarom is geen behandeling bij De Beautycoach hetzelfde en je vindt hier dan ook geen ‘standaard’ behandelingen. Bij ieder bezoek bepalen we wat nodig is. Bovendien staan het zichtbare resultaat en de fijne beleving van elke behandeling voorop. En hoe jij dat ervaart.

De Beautycoach is gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering en huidverjonging. Ik weet precies welke producten en technieken ik moet inzetten om jouw huid te laten stralen. Daarom hoef je in principe nooit zelf een keuze te maken voor een soort behandeling. Je krijgt altijd de beste behandeling, die ertoe leidt dat jouw huid in TOP conditie komt en blijft.

Praktijk | De Beautycoach
Behandeling | De Beautycoach

De Beautycoach is gespecialiseerd in intensieve gezichtsbehandelingen.

Welke behandeling is de juiste voor jou? Want dat is altijd de beste! Wat is jouw vraag?

Is je huid uit balans? Een huid in topconditie is een huid die goed functioneert en straalt. Voelt jouw huid (extra) gevoelig aan? Heb je last van puistjes of is deze juist strak en droog? We kunnen de conditie dusdanig verbeteren dat je hier geen of nauwelijks nog last van hebt. En een huid met een goede conditie blijft er natuurlijk langer vitaal uitzien.

Als medisch schoonheidsspecialiste weet De Beautycoach wat we cosmetisch kunnen verbeteren en zal ik je altijd doorverwijzen als dit voor jou beter is. We kijken dus samen naar jouw huid en ik stel een behandelplan op waarbij het doel is om de beschermende functie van de huid te herstellen en je huid weerbaar, soepel en rustig te laten worden. Een huid in deze conditie verliest minder vocht, is minder vatbaar voor alle invloeden van buitenaf en ziet en voelt ontspannen aan.

Mijn huid is best goed maar straalt niet meer! Naarmate we ouder worden gaan natuurlijke processen minder soepel verlopen. Het leuke aan huid is dat er zichtbaar resultaat te zien is als we deze stimuleren. Een behandeling die is gericht op verbetering van de doorbloeding zorgt dat afvalstoffen worden afgevoerd en zuurstof en energie je huid weer laten stralen. Je krijgt dan een huid met een betere kleur, weer glans en een verfijnde structuur.

Je wilt er graag zo lang mogelijk op je best uitzien, op een natuurlijke manier. Dan richten we de behandeling actief op huidverjonging en zorgen dat alle huidlagen sterker met elkaar worden verbonden. Met het stimuleren van de huid en het bindweefsel werk ik aan een voller en liftend effect.

Van binnen en van buiten! Naast je genetische materiaal is er meer wat bepalend is voor jouw huid en hoe deze zich gedraagt. Hoe je je voelt bepaalt voor 1/3 hoe je er uitziet. Je straalt als je verliefd bent. Maar denk er ook eens aan hoe je zorgen en verdriet terugziet in je huid. Ook bepalend voor 1/3 is hoe je leeft. Je kunt je voorstellen dat verschillen ontstaan door je leefwijze. Of je gezond eet, genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt en voldoende beweging hebt. Over deze en meer van dit soort zaken ben ik altijd transparant. En ik inspireer je graag met goede – en liefst makkelijk op te volgen – adviezen.

Daarom is De Beautycoach orthomoleculair huidspecialiste. Als we van buitenaf de huid stimuleren is het ook belangrijk dat het lichaam over voldoende bouwstenen beschikt om je huid te verbeterenVoeding vormt hierbij een belangrijk uitgangspuntEn wat goed is voor de huid, je grootste orgaan, is goed voor al je organen en dus je hele lijf. Als je je beter voelt zie je er beter uit en dit versterkt elkaar natuurlijk ook enorm.

Gebruik je de juiste huidverzorging en kies je goede cosmetica? Wat smeer je op je huid? Dat neemt het laatste 1/3 deel voor haar rekening en is de heerlijkste kers op de taart! Naast mijn behandeling en adviezen leg ik graag uit hoe je huid werkt en hoe we met de juiste producten en ingrediënten het verschil kunnen maken. Zichtbaar verschil! Voor een huid in topconditie! De Beautycoach traint maandelijks om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent hoogwaardige cosmetica-ingrediënten en -producten. Ik leer hoe deze daadwerkelijk diep in je huid worden opgenomen voor de juiste werking. Zodanig dat je huid ook zelf weer aan het werk wordt gezet en beter gaat functioneren.

Over ons | De Beautycoach
Cellfusion | De Beautycoach
Greenpeel | De Beautycoach

Technieken die je huid verbeteren combineren we met de beste producten. Als schoonheidsspecialiste heb ik mij gespecialiseerd in manuele technieken (massages, peelings, needling) om een huid te verbeteren en te verjongen! Elke behandeling is een ultieme beleving, waarbij ik zoveel mogelijk met mijn handen werk. Daarbij kan het zinvol inzetten van apparatuur ondersteunend. Waarbij ik bij mijn keuze hierin altijd ga voor wetenschappelijk aangetoonde werking en een veilig en aangename beleving. De aandacht en zorg voor je huid zorgen voor ontspanning en zo kan je huid zich weer opladen met energie.

Kennis geeft mij de mogelijkheden het beste te kiezen voor jouw huid en jouw behandeling:

  • Ruim 35 jaar dagelijks werkzaam als allround schoonheidsspecialiste, expert in huidverbetering, gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging, acné, bindweefselmassage en needling.
  • Als medisch schoonheidsspecialist opgeleid met dermatologische kennis om huidaandoeningen te kennen en herkennen.
  • Als Murad Technoceutical instituut en Green Peel specialist is De Beautycoach expert in de nieuwste technieken en inzichten omtrent diep werkende peelings.
  • Als La Colline Expert getraind in de fijnste oosterse behandeltechnieken en actieve Zwitserse biotechnologische cellulaire huidtherapie.
  • Als Cell Fusion Skin Science Centre gespecialiseerd in diverse huidproblemen om een onrustige en overgevoelige of een acne huid weer in balans te brengen.
  • Als ASAP skin therapist opgeleid voor het behandelen met hoge concentraties van actieve ingrediënten, diep werkende peelings en antioxidanten.
  • Als Genosys Needling specialist opgeleid voor werelds hoogste kwaliteit needling behandeling.
  • Als Natural face lifting therapeut opgeleid voor natuurlijke huidverjonging met manuele technieken (spier en bindweefsel massage en oefeningen).
  • Als Orthomoleculair huidspecialist opgeleid om de huid van binnenuit te verbeteren door voeding en lifestyle. En huidproblemen te verminderen door ze van binnen en buiten te benaderen.

Wil jij ook een huid in topconditie? Dan nodig ik je graag uit voor een advies bij De Beautycoach. Voor het inplannen van een intake en het opstellen van een behandelplan kun je contact opnemen met Kuno.