Behandelingen

Standaardbehandelingen kent De Beautycoach dus niet. Om je een indruk te geven wat het voor jouw huid kan betekenen, volgt hier een overzicht van een aantal behandelingen.

Het is altijd mogelijk de behandelingen verder uit te breiden met epileren, harsen, verven van wimpers en wenkbrauwen, manicure en pedicure.


cellfusion_behandeling

Cell Fusion gezichtsbehandelingen

Het begin van een huid in topvorm. Is je huid overgevoelig, nog last van puistjes of voelt je huid juist altijd strak en droog?

De behandelingen van Cell Fusion zijn gericht op herstel van de barrièrefunctie van de huid en zorgen dat je huid in balans en zo in topconditie kan komen. Deze zeer innovatieve en effectieve behandelingen zijn gericht op huidverbetering, onder andere met behulp van zuurstof en hightech ingrediënten. Je huid wordt weer in ere hersteld, een probleemhuid wordt ‘gereset’.  En een goede huid wordt een nog betere huid! Een selectie van Cell Fusion behandelingen:

Cell Fusion Ceramide behandeling € 75,-
Cell Fusion Q10  behandeling € 89.50
Cell Fusion Vit C behandeling € 89,50

 

Murad Skincare

Murads 3-stappen systeem voor een mooie zichtbaar gezonde huid combineren met effectieve krachtige maar ook heerlijke behandelingen zorgen voor topresultaten.

Murads wetenschappelijk innovatieve formules zorgen ervoor dat je huid een gezonde en jeugdige uitstraling krijgt. De resultaten van de onderzoeken van Dr. Murad hebben geresulteerd in de Inclusive Health Methode waarbij we het herstel van de huid niet alleen van buiten maar ook van binnen uit op cel niveau herstellen. Hierdoor zal je er beter uitzien en je beter voelen. Voorbeelden van Murad behandelingen zijn:

Sun Undone Vit C Infusion Facial € 89,50
Resurgence Renewal Firming Facial € 95,-
Redness Therapy Facial € 89,50
Super Moist Boost Facial € 104,-
Youth Builder Facial € 110,-

 

La Colline

Natuurlijke zeer effectieve anti age cellulaire huidverzorging van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit. Krachtig en resultaat gerichte behandelingen van top niveau.

De combinatie van Europese en Aziatische perfectie in behandel techniek en hoogwaardige producten zorgt voor een ongekende welness beleving met een absoluut top resultaat. Voorbeelden van La Colline behandelingen zijn:

La Colline Focus Anti Wrinkle € 99,95
La Colline Focus Lift & Light € 99,95
La Colline Focus Relax € 99,95

Cellulaire anti aging therapie Beauty met Zwitserse Precisie

Natuurlijke huid verjonging, met hoogwaardige ingrediënten Zwitserse huidverzorging op topniveau! La Colline is het resultaat van de unieke combinatie van de Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering en plantaardige extracten. Bijna alle producten bevatten het gepatenteerde CMAge Complex dat de stofwisseling in de cel activeert.
Door de La Colline Laboratoria is een methode ontwikkelt waarmee het zuurstofverbruik van de cellen exact te meten is, zodat de werking van het CMAge Complex kon worden aangetoond. Het resultaat is direct zichtbaar: vervaging van rimpeltjes, gladdere huid, verbeterde vochtbalans, een frisse uitstraling en een stralende teint.
Algemene Resultaten LC : gladde en fijne huidstructuur, mooi gezonde glans,


 

Nieuw bij De Beautycoach lichttherapie voor een mooie huid!

Een nieuwe lichttechnologie die bij regelmatig gebruik de huid op een natuurlijke wijze verbetert, stimuleert en verjongt. Het aangename licht is een ontspannende
beleving waarvan de werking wetenschappelijk is aangetoond en op een veilige natuurlijke wijze de huid zichtbaar verbeterd.

Directe resultaten:

• Zachte en soepele en ontspannen huid
• Minder lijntjes door betere hydratatie
• Fijnere poriën en beter huidbeeld
• Vermindering van vlekken en roodheid

Resultaten op lange termijn:

• Het bindweefsel wordt met collageen en hyaluronzuur opgevuld
• Vermindering van rimpels in het gezicht en decolleté
• Pigmentvlekken, zonschade en littekens verminderen

Mogelijkheden:

• Light to Go: reinigen-licht-dagverzorging los of kuur
• Light & Shine: reinigen-peeling-licht-dagverzorging los of kuur
• Light & Shine Collageenboost: reinigen-peeling-licht-masker-dag verzorging los of kuur
• Light & shine Collageen special: reinigen-peeling-bindweefselmass-licht-masker-dag verzorging los of kuur
• Light behandeling bij een gezichtsbehandeling

Get the result:

De beste resultaten behalen we in kuur verband waarbij je afhankelijk van je huid de behandeling een of twee keer per keer herhaalt.

To keep the result:

Na een kuur is het resultaat het beste te onderhouden door met enige regelmaat de behandeling te herhalen bv bij je gezichtsbehandeling, maar kan ook los worden ingepland.


 

Peelings en kuren

Voor een snel en direct zichtbaar resultaat.

Een peeling is een van de meest effectieve manier om de huid direct een zichtbare verbetering te geven. Het maakt de huid gladder en versterkt het effect van overige behandelingen enorm. Het verfijnt poriën en fijne lijntjes en de huid ziet er meteen verzorgd en stralend door uit. Door een peeling wordt het natuurlijke proces om je huid te vernieuwen versnelt. Belangrijk is natuurlijk de keuze van de peeling.  De Beautycoach kiest altijd de peeling die jouw huid het meest effect geeft en combineert dit met een passende behandeling zodat jouw huid er weer als nieuw uitziet. Voorbeelden van peelings (vanaf € 89,50) zijn:

Papaya peeling Milde frisse gezichtspeeling die de huidstructuur verfijnt en huid intens diep zuivert. Geweldig resultaat voor een verstopte huid. Je huid is nog nooit zo schoon geweest!
Zuurstofpeeling Revolutionaire zuiverende peeling die huid direct een stralende teint geeft voor bijvoorbeeld speciale gelegenheid. Voor elke huid geschikt, zelfs de meest gevoelige huid. Krachtig en prachtig!
Melkuurpeeling Direct zichtbare anti-verouderingswerking, verfijnt de structuur en vervaagt fijne lijntjes.
Fruitzuurpeeling Verbetert de structuur van de huid en zorgt voor vochtherstel in de diepere huidlagen.

Voor een snel en langdurig resultaat.

Sommige peelings werken het best als ze gedurende korte tijd regelmatig worden herhaald om zo snel een langdurige huidverbetering te geven. Voorbeelden van peelingkuren zijn:

Glycolpeeling Kuur om de huid te ‘resetten’. Geschikt voor het herstellen van beginnende rimpels, grove poriën en hyperpigmentatie en littekens. De hoge concentraties zorgen ook voor een verbetering in de diepere huidlagen en stimuleren zo de aanmaak van collageen. Vanaf € 75,-.
Retinol peeling Effectief bij huidveroudering om de stevigheid van de huid te verbeteren. Ook deze peeling werkt door in de diepere huidlagen en zorgt voor meer elasticiteit en spankracht van je huid. Vanaf € 89,50.

greenpeel_behandeling

Green Peel behandelingen

Biologische kruidenpeeling om het verouderingsproces te vertragen, te teint te verfrissen en regeneratie te stimuleren

Unieke kruidenpeeling waarbij de huid door inwerking van kruiden intens wordt gezuiverd en deze versneld vernieuwt.

Classic Peel In vijf dagen een nieuwe huid!  Zeer effectieve methode om je huid zonder schadelijke chemische stoffen snel en compleet te vernieuwen.
Energy Peel Mildere versie van kruidenpeeling, meestal als kuur.
Refresh treatment Kennismakingbehandeling met kruiden, intensieve gezichtsbehandeling.

Deze behandelingen worden voor een goed resultaat in kuurverband gedaan. De Beautycoach maakt graag een persoonlijk behandelplan voor jouw huid.


 

Behandelingen voor huid met dermatologische problemen

Eczeem, rosacea, aktinische keratosen of allergie?
De Beautycoach is medisch schoonheidsspecialiste en beschikt over specifieke deskundigheid van de medische aspecten van de huid en vindt het een uitdaging om de meest gecompliceerde huid naar een beter niveau te brengen. Door specialistische behandelingen en aangepaste producten. Zodat ook deze huid er ondanks een chronische aandoening er beter uit gaat zien en zich beter zal gaan gedragen.


 

Acnebehandeling

Effectief aanpakken van acne

Voor acne ben je bij De Beautycoach, die medisch schoonheidsspecialiste is in de juiste handen. Ze beschikt over specifieke deskundigheid van de medische aspecten van de huid en kan met artsen samen werken als dat nodig blijkt. Het merendeel van de zorgverzekeraars vergoeden behandelingen voor acne geheel of gedeeltelijk. De Beautycoach heeft in haar assortiment zeer doeltreffende behandelingen en producten voor zowel de jeugdige als de volwassen huid met acne waarbij we de huid intensief zuiveren, de balans in de huid weer herstellen om littekens te voorkomen en verminderen. Verder dient er bij acne goed gekeken te worden naar de oorzaak en wat er behalve behandelen nodig is om de huid van binnen uit te verbeteren zoals voeding en lifestyle. Prijs vanaf € 58,50.


 

Couperose behandeling en Huidoneffenheden verwijderen

Verfijnde Blend techniek

Het verwijderen van gesprongen haarvaatjes in het gelaat zodat de rode uitstraling van huid verzacht wordt. Door zeer verfijnde Blend techniek een uiterst veilige methode.
Fibromen, bloedblaartjes en ouderdoms vlekken verwijdert De Beautycoach ook met deze techniek wat zorgt voor een goed herstel en een mooi resultaat.
Prijs vanaf € 45.-


 

Ontharen

Gespecialiseerde ontharingsbehandelingen

De Beautycoach is gespecialiseerd in ontharingstechnieken en weet precies welke methode voor jouw haren geschikt is. Zowel voor je gezicht als voor het lichaam zijn er diverse technieken om je van ongewenste haargroei te ontdoen. Harsen, epileren of – voor een meer blijvend effect – lichttherapie. De Beautycoach vertelt je graag in een persoonlijk gesprek welke methode voor jou het beste is.
Behandelingen voor overbeharing in het gelaat komen in aanmerking voor vergoeding via verzekering. Informeer hiernaar bij De Beautycoach.


 

Make-up en -advies

Om er dagelijks stralend uit te zien en voor speciale gelegenheden

Make-up voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een feest, een bruiloft of een fotoshoot. In alle gevallen een make-up waarbij De Beautycoach laat zien hoe je je sterke kanten kunt accentueren. Voor een zelfverzekerd gevoel.
De Beautycoach werkt met Youngblood, minerale make-up van topkwaliteit zodat de make-up geen belasting is voor de huid en het je huidverzorging verlengt.
Make-up met persoonlijk make-up advies vanaf: € 45.-