Over De Beautycoach

Het beste voor jou

Iedereen is anders. Leeft anders. En daarom is ook iedere huid is anders. Logisch dus ook dat je bij De Beautycoach geen standaardbehandeling krijgt, maar een die zorgvuldig is afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Je huid komt langzaam maar zeker in een topconditie. Je gaat er op een natuurlijke manier geweldig uitzien. En doordat je er goed uitziet, ga je je ook goed voelen. Zichtbaar resultaat. Een huid waar je blij van wordt als je in de spiegel kijkt. De Beautycoach geeft je dat.

Eerlijk advies

Vaak is het zo dat je zelf niet precies weet wat er allemaal mogelijk is op het gebied van huidverzorging. Reclames over huidverzorging zijn ook niet altijd reëel. De Beautycoach geeft je een eerlijk advies over de beste verzorging van je huid en maakt een behandelplan op maat. Je krijgt duidelijke uitleg de werking van de behandeling of het product en over het gebruik, de zin en onzin van cosmetica. Je zal merken dat je daar echt wat aan hebt. En dat je zelf thuis in staat bent om er telkens weer stralend uit te zien. De Beautycoach kijkt naar wat de mogelijkheden zijn voor jou om je huidconditie te optimaliseren. Integer en zonder loze beloftes. Wel met zichtbaar resultaat!

Innovatieve behandelingen

De Beautycoach is altijd op zoek naar nieuwe producten en behandelingen, die voldoen aan de hoge eisen die zij stelt. Ze combineert ook graag effectief bewezen behandelingen met elkaar om zo tot een maatwerkbehandeling voor jou te komen. Door jarenlange ervaring, door grondige kennis over de huid, producten en behandelingen én door het continu op peil houden van die kennis, ben je bij De Beautycoach verzekerd van de beste en meest innovatieve behandelingen en producten die echt werken!

Wat telt is wat De Beautycoach doet voor jou!

Natuurlijk telt alleen wat jij ervaart! Mocht je nog twijfelen, dan helpen misschien deze meningen van klanten van De Beautycoach. En bel anders gewoon eens om een vrijblijvende afspraak te maken, dan vertellen we je wat we voor je kunnen betekenen! Het telefoonnummer is 06 29 501 089.

Recensies

Kuno is een echte vakvrouw. Ze heeft de kennis en de ervaring om je echt te helpen bij het verbeteren van je huid en ze zoekt hierbij steeds naar passende, nieuwe en betere mogelijkheden. Daarnaast denkt ze goed met je mee in een breder kader en gaat ze echt aan de slag met jouw individuele wensen. Naast haar goede behandelingen en de fijne producten krijg je een heel goed advies hoe je dagelijks  je huid kan verzorgen zodat deze optimaal blijft. En ze is er altijd voor je als je vragen hebt. Eigenlijk heel uniek! Ik kom nu 10 jaar bij Kuno en hebt nog nooit de verleiding gevoeld elders naar toe te gaan; het is goed zo!
Geschreven door Daphne

“Al 14 jaar vertrouw ik mijn huid toe aan de handen en kennis van Kuno. Als huisarts weet ik wat er medisch mogelijk is om huidproblemen te behandelen, tegelijk wil ik geen ingrijpende behandelingen laten doen of medicijnen innemen. Met de juiste technieken en verzorgingsproducten heeft Kuno mijn probleemhuid getransformeerd tot een stralend velletje. Om dit zo te houden blijf ik ook nu, lang na mijn verhuizing naar Haarlem, nog altijd graag bij haar komen. Kuno is een ware professional, zij blijft zich voortdurend ontwikkelen en zorgt ervoor steeds op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden zonder daarbij gevoelig te zijn voor onzinnige fratsen en modegrillen. Dat, naast haar oprechte interesse en de vastberadenheid waarmee ze elke huid naar een beter niveau behandelt, maakt haar uniek in haar vakgebied.”

“Mijn eerste kennismaking met de beauty coach is van meer dan 10 jaar geleden. Ik belde op om informatie te krijgen. Tijdens het gesprek zei zij, omdat ik in de buurt woon, ze een folder bij mij in de bus zou doen met informatie. Dan denk je, jaja. Meestal gebeurt dat niet. Maar ja hoor, de volgende dag lag hij al in de bus. Meteen heb ik een afspraak gemaakt. Tijdens de behandeling was ik aangenaam verrast, want ik kreeg een behandeling die niet standaard was. Dat had ik nog nooit bij een schoonheidsspecialiste meegemaakt. Ook werd ik zeer vriendelijk ontvangen. Daarnaast is zij ook erg goed bezig om bij te houden wat de nieuwe ontwikkelingen zijn en doet daarbij aanvullende trainingen. Als zij zo doorgaat blijf ik zeker nog jarenlang klant. Mede dankzij Kuno is mijn huid in een uitstekende conditie”
Geschreven door Margot

 


De schoonheidssalon bevindt zich op het KNSM-eiland in Amsterdam

Afspraak maken of meer informatie?
Bel 06 29501089 of mail naar info@debeautycoach.nl

Ga naar de contact pagina