De Beautycoach loopt altijd voorop

Blijven verbeteren

Als De Beautycoach wil ik het verschil maken voor jou en je huid. Als specialist op het gebied van huidverbetering en natuurlijke verjonging zie ik dagelijks hoe een huid er stralend en jeugdig uit kan zien. Ik kies steeds de best mogelijke producten en natuurlijke behandel- en massagetechnieken. Ik ben pas tevreden over het resultaat als jij zelf de huidverbetering voelt en kunt zien. Liever nog heb ik dat jij zo straalt dat het ook je omgeving opvalt.

Ik blijf me steeds ontwikkelen en trainen in de nieuwste technieken. Ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe producten en behandelingen. Pas als ik zelf voel, zie, begrijp en ervaar wat de verbetering is zal ik aanpassingen doorvoeren en er advies over geven.

Daarom durf ik te zeggen: De Beautycoach is de meest innovatieve schoonheidsspecialiste.

Met specialisatie in dermatologische aandoeningen en voedingsstoffen

Sinds 1998 heb ik me voortdurend verder gespecialiseerd om meer te kunnen betekenen voor mensen met huidproblemen en met wensen om op natuurlijke wijze hun huid te verbeteren en verjongen. Natuurlijke huidverjonging en -verbetering kan niet zonder een goede samenwerking van binnen en buiten. Met mijn behandelingen geef ik je een flinke boost, maar samen kunnen we nog veel meer bereiken.

Als medisch schoonheidsspecialist kan ik dermatologische aandoeningen en allergieën snel herkennen en vaak ook behandelen. Waar nodig verwijs ik je door naar een gespecialiseerd arts. Als orthomoleculair huidspecialiste heb ik veel inzicht hoe je de conditie en uitstraling van je huid van binnenuit kunt beïnvloeden. Ik neem met je door welke voedingsstoffen jou kunnen helpen en welke je juist moet vermijden om je huid te verbeteren en sterker te maken. Ook help ik je met advies hoe je om kunt gaan met externe invloeden op je huid. Wat kun je zelf doen om je goed te beschermen en welke producten kunnen je daarbij ondersteunen?

Praktijk | De Beautycoach
kuno | De Beautycoach

Waarmee

Als schoonheidsspecialiste ben ik kritisch als het om producten en merken gaat. Ik wil het beste resultaat voor jou en jouw huid. Nu is iedereen anders, elke huid reageert anders en iedereen heeft een eigen leefstijl. Of je nu man of vrouw bent maakt weinig uit. Ik beoordeel mijn merken, producten en ingrediënten op bewezen werkzaamheid. Daarbij onderzoek ik iedere keer zorgvuldig wat jouw huid nodig heeft en kies daarbij de producten en ingrediënten die werkzaam zijn voor jou en jouw situatie. Doordat ik jou en je huid steeds weer terugzie, leer ik welke samenstelling de beste resultaten oplevert. Welke behandelingen slaan het beste aan en welke producten kunnen voldoende in jouw huid doordringen. Hoe kun je zelf het effect van een behandeling thuis nog langer vasthouden en met hulp van welke verzorgingsproducten of supplementen kun je het resultaat nog verbeteren? Bij De Beautycoach kom je niet voor een behandeling maar ben je in behandeling.

Cosmetica

Veel cosmeticamerken claimen dat ze jouw huid verbeteren, maar in de meeste gevallen is het effect niet meetbaar. Bij mijn keuze voor cosmetica hou ik vooral rekening met de puurheid en samenstelling van de ingrediënten, zodat er ook geen schadelijke effecten zijn bij het gebruik ervan. Ik zorg natuurlijk wel dat je stralend de salon verlaat.

De toekomst

In ontwikkeling zijn en blijven maakt mijn vak voor mij zo boeiend. De huid is je grootste orgaan en staat met alles in verbinding. Daarom stel ik elk jaar weer een serieus opleidingsplan, zodat ik mijn cliënten elke keer weer kan verrassen en we samen nog betere resultaten kunnen behalen. In 2019 heb ik mij vooral bezig gehouden met natuurlijke facelifting en huidverjonging. Voor 2020 staan op het programma:

  • Verdieping van de connectie tussen huid en darmen om nog beter te kunnen adviseren bij huidproblemen over de verzorging van binnen en buiten
  • Epigenetica, welke invloed hebben voeding, lifestyle en cosmetica op ns DNA. Inzichten hierin zorgen ervoor dat ik een huid nog beter kan analyseren en zodat we de huid  nog beter kunnen ondersteunen.
Kuno met Award | De Beautycoach

Recensies

“Kuno is een echte vakvrouw. Ze heeft de kennis en de ervaring om je echt te helpen bij het verbeteren van je huid en ze zoekt hierbij steeds naar passende, nieuwe en betere mogelijkheden. Daarnaast denkt ze goed met je mee in een breder kader en gaat ze echt aan de slag met jouw individuele wensen. Naast haar goede behandelingen en de fijne producten krijg je een heel goed advies hoe je dagelijks  je huid kan verzorgen zodat deze optimaal blijft. En ze is er altijd voor je als je vragen hebt. Eigenlijk heel uniek! Ik kom nu 10 jaar bij Kuno en hebt nog nooit de verleiding gevoeld elders naar toe te gaan; het is goed zo!”

Geschreven door Daphne

“Al 14 jaar vertrouw ik mijn huid toe aan de handen en kennis van Kuno. Als huisarts weet ik wat er medisch mogelijk is om huidproblemen te behandelen, tegelijk wil ik geen ingrijpende behandelingen laten doen of medicijnen innemen. Met de juiste technieken en verzorgingsproducten heeft Kuno mijn probleemhuid getransformeerd tot een stralend velletje. Om dit zo te houden blijf ik ook nu, lang na mijn verhuizing naar Haarlem, nog altijd graag bij haar komen. Kuno is een ware professional, zij blijft zich voortdurend ontwikkelen en zorgt ervoor steeds op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden zonder daarbij gevoelig te zijn voor onzinnige fratsen en modegrillen. Dat, naast haar oprechte interesse en de vastberadenheid waarmee ze elke huid naar een beter niveau behandelt, maakt haar uniek in haar vakgebied.”

“Mijn eerste kennismaking met de beauty coach is van meer dan 10 jaar geleden. Ik belde op om informatie te krijgen. Tijdens het gesprek zei zij, omdat ik in de buurt woon, ze een folder bij mij in de bus zou doen met informatie. Dan denk je, jaja. Meestal gebeurt dat niet. Maar ja hoor, de volgende dag lag hij al in de bus. Meteen heb ik een afspraak gemaakt. Tijdens de behandeling was ik aangenaam verrast, want ik kreeg een behandeling die niet standaard was. Dat had ik nog nooit bij een schoonheidsspecialiste meegemaakt. Ook werd ik zeer vriendelijk ontvangen. Daarnaast is zij ook erg goed bezig om bij te houden wat de nieuwe ontwikkelingen zijn en doet daarbij aanvullende trainingen. Als zij zo doorgaat blijf ik zeker nog jarenlang klant. Mede dankzij Kuno is mijn huid in een uitstekende conditie”

Geschreven door Margot
Volg ons op social media
Afspraak maken of meer informatie ?