Wie is De Beautycoach

Mijn naam is Kuno Breen: Cosmetisch en Medisch schoonheidsspecialiste. Orthomoleculair huidspecialist en winnaar van de Beauty Award voor beste schoonheidsspecialiste 2017.

Meer dan 30 jaar ben ik dagelijks werkzaam met de huid, huidproblemen en de invloed van huidverzorging hierbij.

In mijn praktijk help ik cliënten bij het kiezen van de juiste huidverzorging.

Elke huid is anders en jouw huid verdient het beste.

Producten die werken en waar je blij van wordt.

Precies de verzorging die jij nodig hebt.

Want jij wilt resultaat zien van de verzorging die je elke dag gebruikt.

Zo word je blij als je zelfverzekerd in de spiegel kijkt. Dat ook jij een gezonde stralende huid hebt. Want dan zie je er niet alleen goed uit, je voelt je daar ook beter door en daar ga ik dan van stralen, dat is mijn missie.

Praktijk | De Beautycoach

De Beautyshop

Op mijn 16e besloot ik schoonheidsspecialiste te worden en de verschillen in cosmetica boeide mij direct. Door jaar in jaar uit cliënten te helpen met hun keuze voor dagelijkse thuis verzorging werd de interesse naar kennis op dit gebied alleen maar groter. Zo verdiepte ik me in welke ingrediënten echt werken en met welke invloeden we allemaal rekening dienen te houden voor optimaal resultaat. Zo is het assortiment van De Beautyshop ontstaan.

Ik ontdekte dat jij, vooral met je dagelijkse verzorging het beste resultaat haalt voor een huid in topconditie.

Ik besloot dat het tijd was dit niet alleen te delen met degene die voor behandelingen in mijn praktijk komen maar dat alle vrouwen dit verdienen. Huidverzorging gaat verder dan er alleen goed uit willen zien. Het gaat om goed voor je zelf zorgen en verrast te worden met het resultaat in de spiegel.

Kuno met Award | De Beautycoach

Recensies

“Kuno is een echte vakvrouw. Ze heeft de kennis en de ervaring om je echt te helpen bij het verbeteren van je huid en ze zoekt hierbij steeds naar passende, nieuwe en betere mogelijkheden. Daarnaast denkt ze goed met je mee in een breder kader en gaat ze echt aan de slag met jouw individuele wensen. Naast haar goede behandelingen en de fijne producten krijg je een heel goed advies hoe je dagelijks  je huid kan verzorgen zodat deze optimaal blijft. En ze is er altijd voor je als je vragen hebt. Eigenlijk heel uniek! Ik kom nu 10 jaar bij Kuno en hebt nog nooit de verleiding gevoeld elders naar toe te gaan; het is goed zo!”

Geschreven door Daphne

“Al 14 jaar vertrouw ik mijn huid toe aan de handen en kennis van Kuno. Als huisarts weet ik wat er medisch mogelijk is om huidproblemen te behandelen, tegelijk wil ik geen ingrijpende behandelingen laten doen of medicijnen innemen. Met de juiste technieken en verzorgingsproducten heeft Kuno mijn probleemhuid getransformeerd tot een stralend velletje. Om dit zo te houden blijf ik ook nu, lang na mijn verhuizing naar Haarlem, nog altijd graag bij haar komen. Kuno is een ware professional, zij blijft zich voortdurend ontwikkelen en zorgt ervoor steeds op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden zonder daarbij gevoelig te zijn voor onzinnige fratsen en modegrillen. Dat, naast haar oprechte interesse en de vastberadenheid waarmee ze elke huid naar een beter niveau behandelt, maakt haar uniek in haar vakgebied.”

“Mijn eerste kennismaking met de beauty coach is van meer dan 10 jaar geleden. Ik belde op om informatie te krijgen. Tijdens het gesprek zei zij, omdat ik in de buurt woon, ze een folder bij mij in de bus zou doen met informatie. Dan denk je, jaja. Meestal gebeurt dat niet. Maar ja hoor, de volgende dag lag hij al in de bus. Meteen heb ik een afspraak gemaakt. Tijdens de behandeling was ik aangenaam verrast, want ik kreeg een behandeling die niet standaard was. Dat had ik nog nooit bij een schoonheidsspecialiste meegemaakt. Ook werd ik zeer vriendelijk ontvangen. Daarnaast is zij ook erg goed bezig om bij te houden wat de nieuwe ontwikkelingen zijn en doet daarbij aanvullende trainingen. Als zij zo doorgaat blijf ik zeker nog jarenlang klant. Mede dankzij Kuno is mijn huid in een uitstekende conditie”

Geschreven door Margot