Wat zeggen klanten over De Beautycoach?

Irene van der Zwan

Beste Kuno,
“Er stralend uitzien”, dat is wat Kuno Breen als schoonheidsspecialiste belooft en dat maak je ook helemaal waar! In jouw prachtige salon van De Beautycoach op KNSM-eiland in Amsterdam ontvang je dames van diverse leeftijden. Je specialisme is huidverzorging en daar weet je ook letterlijk alles van.

Je intakegesprek bestaat uit een uitgebreide vragenlijst en Kuno vraagt ook om je huidige verzorgingsproducten mee tee te nemen. Je bent professioneel, hartelijk, deskundig en geeft talloze adviezen. Je hebt echt passie voor je vak. Je neemt de tijd om echt een goed beeld te van iemands huid te krijgen. Het gaat om de combinatie van goede genen én goede huidverzorging. Je vertelt hoe je je huid elke dag dient te reinigen en te verzorgen, in de ochtend, maar ook zeker in de avond.

Na een uiterst relaxte eerste behandeling, bestaande uit een gezichtsbehandeling en een nek- en schoudermassage, ben ik al bijna twee weken trouw aan het reinigen met melk, lotion en dag- en nachtcrème. Mijn huid voelt al helemaal zijdezacht aan.

Kortom, wil jij er ook stralend uitzien, maak dan vandaag nog een afspraak met Kuno Breen van De Beautycoach. Ik wens je heel veel succes op 10 april, maar voor mij ben al jij de beste schoonheids- en huidspecialiste! Ik zal je dan ook van harte aanbevelen in mijn persoonlijke en zakelijke netwerk!

Hartelijke groet,

Irene van der Zwan

Jitske Naberman

Zoals jullie allemaal bij BNI weten was ik deze week jarig. Om dit heugelijk feit te vieren, … een jaar verder/ouder met tot gevolg meer rimpels en grotere wallen, boekte ik een afspraak bij De Beautycoach – Kuno.

Tijdens een uitgebreide intake vertelde Kuno wat haar visie is op het gebied van gezichtsbehandelingen: geen botox, geen gebruik van apparaten maar dieptereiniging, waardoor de schubben van de huid open gaan staan en de huid-eigen crèmes beter opgenomen worden. Daarna was ik aan de beurt.

Het resultaat was geweldig. Mijn huid is zo zacht als dat van een baby geworden en volgens Kuno verdwijnen de rode plekken als sneeuw voor de zon als ik mijn huid goed blijf verzorgen.

Kuno, mijn dank voor je professionele advies en geweldige behandeling. Ik kan je bij iedereen aanraden.

Jitske Naberman

Katarina Hartgers

Nog maar een paar weken geleden dacht ik dat een schoonheidsspecialist iemand is, die met allerlei potjes, crèmepjes en dergelijke mensen mooier maakt. Totdat ik zelf een behandeling meemaakte.

Tijdens het intake-gesprek bleek al gauw dat alles wat ik tot nu toe deed aan gezichtsreiniging en onderhoud niet bevorderlijk was voor een gezonde huid. Zo vroeg Kuno: “Waarmee reinig je je iedere avond?”. “ …. Eh, iedere avond? … met zo een reinigingsdoekje.”. “Welke gezichtscrème gebruik je?”. “Uit zo’n grote pot…. Nivea.”. “Doe je wel eens een gezichtsmasker op?”… “Nja, als ik toevallig in de buurt van de kassa zo een zakje zie liggen, wil ik het wel eens meenemen”. En naarmate ik de vragen beantwoordde, begon er wat bij me te dagen.

Vervolgens kwam er een reeks vragen over mijn eet-, sport- en slaapgewoontes en toen pas realiseerde ik me dat gezond leven ook betekent dat je bewust moet zorgen voor een gezonde huid.

Tijdens de behandeling – op een heel luxe en comfortabel bed onder een zacht dekbedje – werd me duidelijk dat Kuno geen medisch schoonheidsspecialist is, maar dat ze een SOS is – een Skin Optimalisation Specialist. Ze vertelde dan ook dat het haar doel is om met mensen te werken aan- en ze te coachen naar een perfecte huid.

Ik kreeg dan ook huiswerk mee. En het schijnt dat ze bij een volgend bezoek kan zien of ik mijn huiswerk heb gedaan en of ik al een stukje dichter bij een optimale huidconditie zit.

Kuno, ik ben blij dat ik je heb ontmoet. Je bent niet alleen een vakvrouw maar ook een bijzonder mens!

Katarina Hartgers
Social Media Specialist

Daphne

Kuno is een echte vakvrouw. Ze heeft de kennis en de ervaring om je echt te helpen bij het verbeteren van je huid en ze zoekt hierbij steeds naar passende, nieuwe en betere mogelijkheden. Daarnaast denkt ze goed met je mee in een breder kader en gaat ze echt aan de slag met jouw individuele wensen. Naast haar goede behandelingen en de fijne producten krijg je een heel goed advies hoe je dagelijks je huid kan verzorgen zodat deze optimaal blijft. En ze is er altijd voor je als je vragen hebt. Eigenlijk heel uniek! Ik kom nu 10 jaar bij Kuno en heb nog nooit de verleiding gevoeld elders naartoe te gaan; het is goed zo!

Al 14 jaar vertrouw ik mijn huid toe aan de handen en kennis van Kuno. Als huisarts weet ik wat er medisch mogelijk is om huidproblemen te behandelen, tegelijk wil ik geen ingrijpende behandelingen laten doen of medicijnen innemen. Met de juiste technieken en verzorgingsproducten heeft Kuno mijn probleemhuid getransformeerd tot een stralend velletje. Om dit zo te houden blijf ik ook nu, lang na mijn verhuizing naar Haarlem, nog altijd graag bij haar komen. Kuno is een ware professional, zij blijft zich voortdurend ontwikkelen en zorgt ervoor steeds op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden zonder daarbij gevoelig te zijn voor onzinnige fratsen en modegrillen. Dat, naast haar oprechte interesse en de vastberadenheid waarmee ze elke huid naar een beter niveau behandelt, maakt haar uniek in haar vakgebied.

Margot

Mijn eerste kennismaking met De Beautycoach is van meer dan 10 jaar geleden. Ik belde op om informatie te krijgen. Tijdens het gesprek zei zij, omdat ik in de buurt woon, dat ze een folder bij mij in de bus zou doen met informatie. Dan denk je, jaja. Meestal gebeurt dat niet. Maar ja hoor, de volgende dag lag hij al in de bus. Meteen heb ik een afspraak gemaakt. Tijdens de behandeling was ik aangenaam verrast, want ik kreeg een behandeling die niet standaard was. Dat had ik nog nooit bij een schoonheidsspecialiste meegemaakt. Ook werd ik zeer vriendelijk ontvangen. Daarnaast is zij ook erg goed bezig om bij te houden wat de nieuwe ontwikkelingen zijn en doet daarbij aanvullende trainingen. Als zij zo doorgaat blijf ik zeker nog jarenlang klant. Mede dankzij Kuno is mijn huid in een uitstekende conditie.

Volg ons op social media
Afspraak maken of meer informatie ?