Wat zeggen klanten over De Beautycoach?

Al 14 jaar vertrouw ik mijn huid toe aan de handen en kennis van Kuno. Als huisarts weet ik wat er medisch mogelijk is om huidproblemen te behandelen, tegelijk wil ik geen ingrijpende behandelingen laten doen of medicijnen innemen. Met de juiste technieken en verzorgingsproducten heeft Kuno mijn probleemhuid getransformeerd tot een stralend velletje. Om dit zo te houden blijf ik ook nu, lang na mijn verhuizing naar Haarlem, nog altijd graag bij haar komen. Kuno is een ware professional, zij blijft zich voortdurend ontwikkelen en zorgt ervoor steeds op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden zonder daarbij gevoelig te zijn voor onzinnige fratsen en modegrillen. Dat, naast haar oprechte interesse en de vastberadenheid waarmee ze elke huid naar een beter niveau behandelt, maakt haar uniek in haar vakgebied.

Asma

In zomer 2017 kwam ik via internet terecht bij Kuno. Op dat moment had ik de goede hoop voor mijn Rosacea huid opgegeven. Op dat moment gebruikte ik diverse producten van Cell fusion maar echter via een ander salon. Helaas i.p.v. verbetering zag ik mijn huid alleen maar achteruit gaat. Toen ik bij Kuno terechtkwam begonnen we helemaal vanaf a. Eerst de huid rust geven. Hierna zijn we rustig aan producten gaan proberen, voedingssupplementen toegepast en een uitgebreid voedingsadvies gekregen. Nu bijna 2 jaar verder, mijn huid  heb ik jaren niet in zo een rustige fase meegemaakt. Mijn huid kan nu tegen een stootje en ziet er beter doorbloed, gevoed en rustig uit. De grote rode vlinder plek is geminimaliseerd naar een heel klein rondje op mijn wangen.

Wil nooit meer een ander specialis! KUNO HEEFT ECHT KENNIS, EEN AANRADER! EN hoop dat als ze tegen de tijd met pensioen gaat een goede vervanger heeft.

De beauty coach is the first place where I found combination of knowledgeable advice and quality products. Ever since I discovered Cell Fusion products two years ago I am using them constantly. My skin feels refreshed and healthy.

Lilian

Ik geloofde nooit zo in smeersels voor op je gezicht maar sinds ik La Colline gebruik ben ik van mening en ervaring veranderd! Mijn dagelijkse verzorging met La Colline geeft mijn huid een frisse en ontspannen uitstraling. En het voelt veel zachter en soepeler. Iedere dag dat ik mijn gezicht behandel met producten van La Colline voel ik me als een ware Beauty Queen! Heerlijk!

Marion

Hoe lang ik al bij Kuno kom, weet ik niet meer, maar weggaan zal ik nooit!

Dr Murad. Producten gebruik ik elke dag, sinds ik dat gebruik ziet mijn huid er goed uit.

Kortom Kuno is een pareltje!

Zonder mijn geweldige huidspecialist Kuno zou ik nooit met de producten van Murad in aanraking zijn gekomen. Als man wil je er makkelijk en goed uitzien, voorbeeld; na een periode slecht slapen zag ik zelf de donkere randen onder mijn ogen niet, Kuno wel , en ja Murad heeft er wat voor, vloeibaar goud noem ik het (dan heb ik het over de kwaliteit en de kleur van het product! 5 🌟)

De peeling van Murad voor 2 x per week ook dit is een wonder nu leef ik super gezond, maar ik kan niet wachten tot ik weer mag (ik doe het ‘t liefst in de ochtend (weet niet of het mag) want daarna zie je er zo fris uit, ik denk dat met name rokers niet weten wat ze zien !! En oww moeilijk, neeeee, flesje schudden paar druppels op je hand en plens…. klaar is Kees 🙏✅ 5 🌟 ik ben fan Kees🍀

Irene van der Zwan

Beste Kuno,
“Er stralend uitzien”, dat is wat Kuno Breen als schoonheidsspecialiste belooft en dat maak je ook helemaal waar! In jouw prachtige salon van De Beautycoach op KNSM-eiland in Amsterdam ontvang je dames van diverse leeftijden. Je specialisme is huidverzorging en daar weet je ook letterlijk alles van.

Je intakegesprek bestaat uit een uitgebreide vragenlijst en Kuno vraagt ook om je huidige verzorgingsproducten mee tee te nemen. Je bent professioneel, hartelijk, deskundig en geeft talloze adviezen. Je hebt echt passie voor je vak. Je neemt de tijd om echt een goed beeld te van iemands huid te krijgen. Het gaat om de combinatie van goede genen én goede huidverzorging. Je vertelt hoe je je huid elke dag dient te reinigen en te verzorgen, in de ochtend, maar ook zeker in de avond.

Na een uiterst relaxte eerste behandeling, bestaande uit een gezichtsbehandeling en een nek- en schoudermassage, ben ik al bijna twee weken trouw aan het reinigen met melk, lotion en dag- en nachtcrème. Mijn huid voelt al helemaal zijdezacht aan.

Kortom, wil jij er ook stralend uitzien, maak dan vandaag nog een afspraak met Kuno Breen van De Beautycoach. Ik wens je heel veel succes op 10 april, maar voor mij ben al jij de beste schoonheids- en huidspecialiste! Ik zal je dan ook van harte aanbevelen in mijn persoonlijke en zakelijke netwerk!

Hartelijke groet,

Irene van der Zwan

Jitske Naberman

Zoals jullie allemaal bij BNI weten was ik deze week jarig. Om dit heugelijk feit te vieren, … een jaar verder/ouder met tot gevolg meer rimpels en grotere wallen, boekte ik een afspraak bij De Beautycoach – Kuno.

Tijdens een uitgebreide intake vertelde Kuno wat haar visie is op het gebied van gezichtsbehandelingen: geen botox, geen gebruik van apparaten maar dieptereiniging, waardoor de schubben van de huid open gaan staan en de huid-eigen crèmes beter opgenomen worden. Daarna was ik aan de beurt.

Het resultaat was geweldig. Mijn huid is zo zacht als dat van een baby geworden en volgens Kuno verdwijnen de rode plekken als sneeuw voor de zon als ik mijn huid goed blijf verzorgen.

Kuno, mijn dank voor je professionele advies en geweldige behandeling. Ik kan je bij iedereen aanraden.

Jitske Naberman

Katarina Hartgers

Nog maar een paar weken geleden dacht ik dat een schoonheidsspecialist iemand is, die met allerlei potjes, crèmepjes en dergelijke mensen mooier maakt. Totdat ik zelf een behandeling meemaakte.

Tijdens het intake-gesprek bleek al gauw dat alles wat ik tot nu toe deed aan gezichtsreiniging en onderhoud niet bevorderlijk was voor een gezonde huid. Zo vroeg Kuno: “Waarmee reinig je je iedere avond?”. “ …. Eh, iedere avond? … met zo een reinigingsdoekje.”. “Welke gezichtscrème gebruik je?”. “Uit zo’n grote pot…. Nivea.”. “Doe je wel eens een gezichtsmasker op?”… “Nja, als ik toevallig in de buurt van de kassa zo een zakje zie liggen, wil ik het wel eens meenemen”. En naarmate ik de vragen beantwoordde, begon er wat bij me te dagen.

Vervolgens kwam er een reeks vragen over mijn eet-, sport- en slaapgewoontes en toen pas realiseerde ik me dat gezond leven ook betekent dat je bewust moet zorgen voor een gezonde huid.

Tijdens de behandeling – op een heel luxe en comfortabel bed onder een zacht dekbedje – werd me duidelijk dat Kuno geen medisch schoonheidsspecialist is, maar dat ze een SOS is – een Skin Optimalisation Specialist. Ze vertelde dan ook dat het haar doel is om met mensen te werken aan- en ze te coachen naar een perfecte huid.

Ik kreeg dan ook huiswerk mee. En het schijnt dat ze bij een volgend bezoek kan zien of ik mijn huiswerk heb gedaan en of ik al een stukje dichter bij een optimale huidconditie zit.

Kuno, ik ben blij dat ik je heb ontmoet. Je bent niet alleen een vakvrouw maar ook een bijzonder mens!

Katarina Hartgers
Social Media Specialist

Daphne

Kuno is een echte vakvrouw. Ze heeft de kennis en de ervaring om je echt te helpen bij het verbeteren van je huid en ze zoekt hierbij steeds naar passende, nieuwe en betere mogelijkheden. Daarnaast denkt ze goed met je mee in een breder kader en gaat ze echt aan de slag met jouw individuele wensen. Naast haar goede behandelingen en de fijne producten krijg je een heel goed advies hoe je dagelijks je huid kan verzorgen zodat deze optimaal blijft. En ze is er altijd voor je als je vragen hebt. Eigenlijk heel uniek! Ik kom nu 10 jaar bij Kuno en heb nog nooit de verleiding gevoeld elders naartoe te gaan; het is goed zo!