merken

De producten waar De Beautycoach mee werkt, voldoen aan hoge eisen (wetenschappelijk aangetoonde werkzaamheid en veiligheid) en worden grondig getest om er zeker van te zijn dat ze aan je verwachtingen kunnen voldoen. Dat geldt voor de producten die in de salon worden gebruikt, maar ook voor de producten die je zelf thuis gebruikt.

Voor een optimaal resultaat en een goeie huidconditie is het noodzakelijk om de dagelijkse verzorging af te stemmen op de behandelingen in de salon. De Beautycoach legt je  precies uit wat de werking is van een product is en hoe je deze thuis het beste kunt gebruiken. Je zult zelf al snel het verschil gaat merken in de conditie van je huid. Die garantie geeft de beautycoach je graag!

Cell Fusion C

DBC-19

Innovatie voor ongekende resultaten

Door de unieke samenstelling gaan de huidverzorgingsproducten van Cell Fusion verder dan gebruikelijke cosmetica. Huideigen ingrediënten gecombineerd met zeer hoog geconcentreerde werkzame stoffen in werken zeer diep in je huid. Deze high tech producten zijn zeer innovatief en geven een snel resultaat als je huid beschadigd of uit balans is. Dankzij de zeer fijne, maar veilige nanostructuur van de ingrediënten en de hoge concentraties ervan werkt Cell Fusion zeer effectief. Cell Fusion is in staat de barrièrefunctie van de huid te herstellen, ook als deze ernstig verstoord is. Dit geeft ongekende  resultaten. En als je huid reeds in vorm is, kan Cell Fusion je huid naar een nóg hoger niveau brengen.

LA COLLINE

colline

La Colline

Natuurlijke zeer effectieve anti age cellulaire huidverzorging van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit. Krachtig en resultaat gerichte behandelingen van top niveau. De Beautycoach zoekt altijd verder om de hoogst mogelijke resultaten te kunnen behalen op het gebied van huidverbetering. Het programma van La Colline geeft zichtbaar een verbetering van de huid wat resulteert in een jongere huid met een prachtige uitstraling. Fijne poriën, mooie teint en een zachte en stralende huid is wat je kunt verwachten van deze topproducten. Dat voel je en zie je zonder twijfel!

Green Peel

DBC-17

In harmonie met de natuur

Ontwikkeld door Dr Med. Schrammek. Het is een biologische methode om huidveroudering te vertragen, de teint te verfrissen en de regeneratie van de huid te stimuleren. De unieke werking van kruiden zorgen voor wetenschappelijk aangetoonde successen. Ook geweldig voor specifieke huidproblemen zoals pigmentstoornissen en grove poriën. Green Peel behandelingen zijn zeer specialistisch en zorgen voor een gezonde en mooi huid, in harmonie met de natuur.

Murad

Murad huidverzorging

Klinisch bewezen formules

Murad heeft zich ontwikkeld vanuit de medische praktijk. De producten zijn klinisch bewezen en gebaseerd op wetenschappelijke, innovatieve formules. De hoogwaardige ingrediënten en de eenvoudig te gebruiken producten zorgen ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt. Je huid krijgt namelijk een gezondere en jeugdigere uitstraling. De producten van Murad transformeren je huid daadwerkelijk.

Youngblood

DBC-18

100% mineralen

Pionier op het gebied van minerale make-up sinds 1996. Bevat 100 procent zuivere, natuurlijke mineralen en is hierdoor geschikt voor elke huid; de meest gevoelige, de normale, droge of vette huid, maar ook voor een huid met problemen zoals acne of rocacea en zelfs voor de allergische huid. Bevat geen zinkoxide en talk zodat deze make-up absoluut de huid niet nadelig belast. En dus ook zeer geschikt om na intensieve behandelingen de huid te verfraaien en eventuele roodheid te camoufleren.