Onze producten 

De producten waar De Beautycoach mee werkt, voldoen aan hoge eisen (wetenschappelijk aangetoonde werkzaamheid en veiligheid) en worden grondig getest om er zeker van te zijn dat ze aan je verwachtingen kunnen voldoen. Alle merken en producten die in de salon worden gebruikt, kun je in principe ook zelf thuis gebruiken.

Voor een optimaal resultaat en een goede huidconditie is het noodzakelijk om de dagelijkse verzorging af te stemmen op de behandelingen in de salon. De Beautycoach legt je precies uit wat de werking is van een product is en hoe je deze thuis het beste kunt gebruiken. Je zult zelf al snel het verschil merken in de conditie van je huid. Die garantie geeft de Beautycoach je graag!

Wil je alleen advies over een bepaald product? Ook dan ben je welkom bij De Beautycoach.

Cell Fusion C

Producten | De Beautycoach

Innovatie voor ongekende resultaten

Door de unieke samenstelling gaan de huidverzorgingsproducten van Cell Fusion verder dan gebruikelijke cosmetica. Huideigen ingrediënten, gecombineerd met zeer hoog concentraties van werkzame stoffen, werken zeer diep in je huid. Deze hightech producten zijn innovatief en geven een snel resultaat als je huid beschadigd of uit balans is. Dankzij de zeer fijne, maar veilige nanostructuur van de ingrediënten en de hoge concentraties ervan werkt Cell Fusion zeer effectief. Cell Fusion is in staat de barrièrefunctie van de huid te herstellen, ook als deze ernstig verstoord is. Dit geeft ongekende resultaten. En ook als je huid al in vorm is, kan Cell Fusion je huid naar een nóg hoger niveau brengen.

LA COLLINE

Natuurlijke, zeer effectieve anti-age cellulaire huidverzorging van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit. Krachtige en resultaatgerichte behandelingen van topniveau. De Beautycoach zoekt altijd verder om de hoogst mogelijke resultaten te kunnen behalen op het gebied van huidverbetering. Het programma van La Colline geeft een zichtbare verbetering van de huid en geeft een jongere huid met een prachtige uitstraling. Fijne poriën, mooie teint en een zachte en stralende huid is wat je kunt verwachten van deze topproducten. Dat voel je en zie je zonder twijfel!

La Colline | De Beautycoach

Green Peel

Behandeling | De Beautycoach

In harmonie met de natuur

Ontwikkeld door Dr Med. Schrammek. Het is een biologische methode om huidveroudering te vertragen, de teint te verfrissen en de regeneratie van de huid te stimuleren. De unieke werking van kruiden zorgt voor wetenschappelijk aangetoonde successen. Ook geweldig voor specifieke huidproblemen zoals pigmentstoornissen en grove poriën. Green Peel behandelingen zijn zeer specialistisch en zorgen voor een gezonde en mooi huid, in harmonie met de natuur.

Murad

Klinisch bewezen formules

Murad heeft zich ontwikkeld vanuit de medische praktijk. De producten zijn klinisch bewezen en gebaseerd op wetenschappelijke, innovatieve formules. De hoogwaardige ingrediënten en de eenvoudig te gebruiken producten zorgen ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt. Je huid krijgt namelijk een gezondere en jeugdiger uitstraling. De producten van Murad transformeren je huid daadwerkelijk.

Murad | De Beautycoach

Youngblood

Producten | De Beautycoach

100% zuivere en natuurlijke mineralen

Pionier op het gebied van minerale make-up sinds 1996. Bevat 100 procent zuivere, natuurlijke mineralen en is hierdoor geschikt voor elke huidtype; de meest gevoelige, de normale, droge of vette huid, maar ook voor een huid met problemen zoals acné of rosacea en zelfs voor de allergische huid. Bevat geen zinkoxide en talk, zodat deze make-up de huid niet nadelig belast. Is dus ook zeer geschikt om na intensieve behandelingen de huid te verfraaien en eventuele roodheid te camoufleren.