Voorzorg maatregelen voor je behandeling bij De Beautycoach

* Je bent welkom voor een behandeling als jij en jouw huisgenoten klachtenvrij zijn.
* Annuleer dus je afspraak bij neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts. Dit geldt natuurlijk ook voor mij als behandelaar.

* Kom alleen en op tijd zoals iedereen dat eigenlijk altijd doet.
* Wacht eventueel buiten als we door wisseling op dat moment met meer dan 3 personen in de ontvangst ruimte zijn.
* Bij binnenkomst zal ik je vragen je handen te desinfecteren ( desinfecterende gel is aanwezig)  en te wassen.
* Direct na het handen reinigen gaan we naar de behandel- ruimte.
* Ook na de behandeling was je weer je handen en gebruik je de aanwezige desinfecterende gel.

* Betalingen gaan via tikkie of bank overschrijving.
* Als behandelaar zal ik de door de branche vereniging geadviseerde bescherm middelen dragen als handschoenen, mondkapje en antispat bril.
* Na de behandeling verschoon ik alles waar je op hebt gelegen  en desinfecteer alle oppervlaktes waar contact mee is geweest.

Mocht je vragen of twijfels hebben of gewoon eerst even met mij willen praten, neem dan gerust contact op.
Klik hier voor vragen en we overleggen samen.

Hoe gaat het nu met je nieuwe afspraak?

* Vanaf maandag 11 mei staan mijn handen en de behandelstoel weer voor jou klaar voor een fijne behandeling.
* Om een afspraak te maken kun je hierover altijd rechtstreeks contact opnemen per mail, app of telefoon. Zeker als je zo snel mogelijk weer behandeld wilt worden.
* Ik ben vollop in contact om iedereen die afgelopen weken ingepland stond weer een passende plek te geven op je favoriet dag en tijd.
* Mocht je nog geen app, mail of telefoontje gehad hebben laat  het mij weten.
* Alle doorgeplande afspraken checken we, ook omdat dit door  het geschuif soms is veranderd.
* Wil je liever nog even wachten? Alle begrip! Je weet, ook als  je niet komt voor een behandeling komt, ik voor advies en producten altijd bereikbaar ben.
* Heb je eerder advies of een verzorgings product nodig dan je behandeling staat ingepland? Dan kun je mij dit altijd laten weten. Je favoriete reiniging, serum of creme sturen we zoals gewoonlijk naar je op of je haalt het even op in de salon.

Heb je nog niet van mij gehoord en zou je dat wel graag willen?
Klik hier en ik neem graag contact met je op.

Van de collega bij De Beautycoach:

Sportmasseur Francis Hebly onze held voor alle fysieke overbelasting en de nodige ontspanning start ook weer en is aanwezig op dinsdag en vrijdag. Je kunt rechtstreeks met haar contact opnemen voor een afspraak, intake of advies.

Uitgerust, opgeruimd en vol met nieuwe kennis, inzichten en energie ga ik maandag weer beginnen. Ik heb er zin in, dat begrijp je! Langs deze weg wil ik laten weten dat ik het enorm heb gewaardeerd dat ik zoveel lieve berichten heb mogen ontvangen. Fijn dat je mij wist te vinden voor advies of even een fijn gesprek. Dat de bestellingen die je deed mij mede geholpen hebben om als ondernemer deze tijd ook financieel goed door te komen. Want daardoor kan ik doorgaan met het gene ik het liefste doe. Jouw huid begeleiden en blijven trainen om volgens alle ontwikkelingen en nieuwste inzichten je huid de zorg te geven die het verdiend.

Hartelijke groet,
Kuno

De Beautycoach brengt jouw natuurlijke schoonheid naar voren  door effectieve huidverzorging en leert je hoe je er stralend uit kunt zien.

Reserveer nu voor een afspraak

Let op: in verband met het Corona-virus, neem voordat je langs komt voor producten even contact op. Dan zorg ik dat alles Corona proof klaar staat.