Sparkle Season | de Beautycoach

Time to shine!

Wat is het omgevlogen, we zitten alweer in de laatste paar weken van het jaar. Na alle sluitingen is 2022 gelukkig een jaar geworden waarin ik dankbaar kan terug kijken op alle fijne behandelingen, contacten en gesprekken die we hadden.
Voor deze periode staat stralen op nummer 1 van mijn behandel lijstje, dat is waar de focus dan ook in deze periode op ligt.

Voor het volgend jaar heb ik hele mooie nieuwe plannen waar ik je natuurlijk weer over zal informeren. Hiervoor ben ik momenteel in training en ik kan je beloven het wordt geweldig!
Het is ongelofelijk wat we op natuurlijke wijze voor huidverbetering kunnen doen. Daarbij blijf ik vasthouden aan de drie vereiste die ik daar aan verbind:  een zichtbaar resultaat, het moet veilig zijn en aangenaam om te ondergaan.
Je hoort er in het nieuwe jaar meer over. Ik popel om er mee aan de slag te gaan.

Hieronder licht ik een paar mooie deals uit. Misschien ben je nog op zoek naar een cadeau voor iemand in je omgeving of natuurlijk jezelf. Dit is het uitgelezen moment om er gebruik van te maken!

Sparkle Season | de Beautycoach

December deals

Murad Retinol Renewal Set

T.w.v. €232,- nu €132,-

Huidverjongend oog serum en nachtcrème in voordelige set, met Retinol (vitamine A). Geniet snel van een mooie vernieuwde huid.

La Colline Discovery Set

T.w.v. €241,- nu €99,-

La Colline Discovery Set bevat de bestsellers en biedt een complete dag en nacht verzorgingsprogramma voor de unieke La Colline beleving.

La Colline Eye Performance Set

T.w.v. €421,- nu €295,-

Deze La Colline Eye Performance set bevat de bestsellers uit de Eye Performance lijn. Ontdek de kracht en het zichtbare resultaat!

La Colline Moisture Boost Cellular Youth Hydration Set

T.w.v. €421,- nu €295,-

Deze set bevat de fijne producten uit de vochtherstellende lijn van La Colline. De producten werken diep hydraterend en anti-aging.

Ligt je voorkeur bij een andere lijn? Ontdek de andere prachtige deals en sets op mijn site!

La Colline Vital Body Cellular Hydra Firming Body Cream 200 ml | De Beautycoach

La Colline Cellular Hydra Firming Body Cream

Deze body crème geeft de ultieme hydraterende verzorging voor het lichaam. Ideaal voor armen en decolleté in je mooie kerst outfit. Een cadeau voor je zelf of je geliefden die alle zintuigen prikkelt.

€152,- t.w.v. €297,-

Tip van de Beautycoach

Wil jij een stralende huid met de feestdagen?
Door een serum na het reinigen aan te brengen geef je jouw huid in de diepste lagen werkzame stoffen die zorgen voor zo’n mooie glow.
Een serum is door de samenstelling in staat door te dringen in de laag waar nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Door deze laag te voeden creëer je een langdurig resultaat voor een zichtbare stralende huid.

Bestellingen en reserveringen graag voor 22 december doorgeven.

Voor nu wens ik je hele fijne dagen en tot snel weer.
De salon is gesloten van 23 december tm 1 januari. Tijd om tot rust te komen en te genieten. Dat is precies wat ik jou ook gun.