Time to make your skin happy!

De overschakeling van het seizoen is niet alleen voor jezelf, maar ook voor je huid even wennen. Het is fijn om je huid hierbij te ondersteunen. Zo ontstaat weer die frisse stralende huid die je toelacht in de spiegel.

Met veel plezier ben ik afgelopen maand in België geweest voor de jaarlijkse her-certificering voor de Green Peel van Dr Schrammek. Deze behandeling wordt wereldwijd al meer dan 50 jaar over de hele wereld door schoonheidsspecialisten en artsen toegepast. Het recept van de kruiden is nog altijd onveranderd. De werkwijze en de behandeling wordt elke keer weer verbeterd en aangepast aan de huidige kennis en nieuwste inzichten. Dit past helemaal bij mijn werkwijze en visie. Deze innovaties maakt het geven van deze peeling ook zo leuk. Deze geheel natuurlijke peeling op basis van kruiden vermindert huidproblemen en herstelt het natuurlijk regeneratie proces van de huid. Maar wat houdt dit precies in?

Een nieuwe huid in 5 dagen!

Het regeneratie proces houdt de vernieuwing van de opperhuid in, dit is de huidlaag die je in de spiegel direct ziet. Als je jong bent vindt deze vernieuwing iedere maand plaats. Naarmate we ouder worden, gaat dit steeds langzamer, je doet dan dus steeds langer met dezelfde huidlaag. Het gevolg is dat deze huid er dan minder fris en stralend uitziet als zo’n nieuwe huidlaag.

Daarom is de Green Peel behandeling zo fijn. Door deze behandeling stimuleren we dit vernieuwingsproces en functioneert deze weer zoals bij een jonge huid. Teveel aan verhoornde huidcellen laten los en nieuwe cellen worden gestimuleerd, je huid gaat weer stralen. Bovendien zorgt het voor een verbetering van de doorbloeding en dit geeft je nieuwe cellen alle energie die ze nodig hebben voor een mooie nieuwe huidlaag.

Het mooie is ook dat de peeling altijd effect geeft. Wanneer je bovenste huidlagen reeds “op orde zijn” zullen de kruiden dieper doordringen en werken dan op huidverjonging. De behandeling geeft dan naast een gladde en frisse huid ook een zichtbare versteviging.

Wil jij weten of deze Green Peel geschikt is voor jouw type huid en welke resultaten je hiermee kunt behalen?

Neem contact op!

Tip van de Beautycoach:

Tijd om de zomer op te ruimen in je huid!

Door de invloed van UV zijn er vetten en vitamines in de huid afgebroken. Bovendien is de huid na de zomer wat verdikt. Dit betekent dat het tijd is voor goede peeling om de verhoornde huid weer fris en toegankelijk te maken!

Het positieve gevolg van een peeling is dat huid daardoor beter in staat om alle nodige voedingsstoffen opnemen. Dit is natuurlijk perfect om de winter goed mee door te komen.

Cell Fusion Nieuwsbrief | De Beautycoach

NIEUW

Cell-fusion een nieuwe lijn de Cell Fusion C Expert Timereverse. Het unieke complex zorgt ervoor dat de werkzame stoffen diep kunnen doordringen in de huid en op de juiste plaats hun werking afgeven. Dit zorgt voor een beter functionerende en een gezonde huid. De lijn bevat 3 prachtige gelanceerd producten gericht op anti-aging voor de gevoelige huid.

  1. Cell Fusion Time Reverse Lifting Crème Dag en nacht Crème 
    Hydrateert en verbetert de elasticiteit. Herstelt de juiste vetten en verminderd gevoeligheid. 
  2. Cell Fusion Time Reverse Concentrate Essence
    Voor de gevoelige huid met een hoge concentratie fijne deeltjes van actieve ingrediënten om voeding te bieden aan de diepste huidlagen waar de nieuwe cellen ontstaan
  3. Cell Fusion Firming Eye crème
    Hydrateert en verbetert de elasticiteit van kwetsbare huid rondom de ogen. Vermindert effectief droogtelijntjes. 

Meer informatie over deze nieuwe producten is terug te vinden op de site.

Shop Cell Fusion!