Het bericht dat de salon voor behandelingen voorlopig nog gesloten blijft is natuurlijk niet het nieuws wat ik je had willen brengen. Toch is dit de realiteit  waar we mee te maken hebben. En het is zoals het is. Ik mis het enorm om je te zien en je te behandelen. We zullen in afwachting van de verdere besluitvorming gewoon afwachten. Ondertussen vermaak ik mij met de ene training na de andere en zal alle opgedane kennis weer graag met je delen. Ik wandel wat vaker en langer met Blue. En loop weer hard. Dat is heerlijk en geeft het ondernemershoofd rust. Voor alle duidelijkheid vermeld ik nogmaals de aangepaste openingstijden. 
Maandag, woensdag en donderdag, van 9.00 tot 12.00 uur.
Voor al je bestellingen, vragen en advies kun je – zoals altijd – contact opnemen via WhatsApp, mail of telefoon, ook buiten deze openingstijden. 

Wat heeft jouw huid nu nodig? Wat kan jij zelf doen voor je huid nu je nog even geen behandeling kan ondergaan? Zoals je weet heb ik voor jouw huid een jaarplan opgesteld. Zodat alles aan bod komt voor een huid in topconditie. Lees snel verder hoe we dat met gepaste afstand gewoon oppakken.

Huidplan 2020

In deze periode, waar in de natuur alles weer opnieuw mag beginnen, gaan we dat met de huid ook doen. Juist nu! Weet je nog hoe we begonnen zijn begin van het jaar? De eerste paar maanden zijn we met je huid vooral bezig geweest met ontzuren. Waar je al die glazen water voor drinkt gedurende de dag maar vooral ook die ‘s morgens als allereerste.

Nu is het tijd om de huid te voorzien van Energie! 
Hoe kunnen we dat beter doen dan met Vitamine C? Deze werkzame stof doet ontzettend veel voor je huid. Ik noem de voordelen graag nog even:

– Sterk antioxidant  
– Verheldert de kleur van je huid
– Verbetert de doorbloeding van je huid
– Geeft enorm veel energie

Murad heeft een aantal nieuwe topproducten met Vitamine C die zorgen voor directe verheldering van en meer energie in je huid.Voor de ogen is er een geweldig nieuwe verzorging die alle soorten verkleuringen rond je ogen vermindert. En voor onder je dagverzorging een verhelderend serum, die direct glans geeft aan je huid.
Wil je weten of deze producten bij jouw huid passen of hoe je ze in jouw ritueel kunt toepassen? Wil jij een proefverpakking proberen? Laat het mij weten en ik reserveer jouw kennismakingspakketje.

 Klik hier met je vragen en je ontvangt het juiste advies. 

Tips van De Beautycoach:

Wat kun je doen voor meer energie in je huid?

  1. Eet voldoende gezonde vetten. Denk aan avocado’s olijven, olijfolie en lijnzaadolie. Zeker voor vrouwen zijn dit een zeer goede energieleveranciers.
  2. Kies regelmatig voor gefermenteerde producten zoals zuurkool, kefir en pro-biotische yoghurt. Door fermentatie neemt ons lichaam moeilijk verteerbaar voedsel makkelijker op.
  3. Vitamine C van Beauty Supps bevat naast een hoge dosering vit C ook zink, koper en mangaan. Voor energie en weerstand voor je huid.
  4. Vitamine D is onmisbaar. Door simpel meer naar buiten te gaan herstelt je mentale energie en verhoog je jouw immuunsysteem.
  5. Gebruik een paar druppels van de etherische olie Rose of Wild Orange van Infinirgy. Het verhoogt je levensenergie, inspiratie en liefde.

Kijk voor meer informatie en producten op De Beautycoach of vraag ons om meer informatie.

Nieuw bij De Beautycoach

Tijdens je huidverzorging geniet je van een heerlijke geurbeleving. Om die geurbeleving bij jou thuis te ervaren kun je de etherische oliën – die ik in de salon gebruik – vanaf nu ook voor thuis bestellen. Zo kun je jouw favoriete geur verspreiden en elke geur heeft een specifieke invloed op de geest, het lichaam en emoties. Het draagt bij aan de holistische aanpak voor een stralende huid.

Essentiële oliën werden voor cosmetische doeleinden al gebruikt door de oude Egyptenaren. Ze zijn geschikt als preventief middel tegen infecties en dragen bij aan de algehele gezondheid. De essentiële oliën werken door in onze ziel en werken daardoor niet alleen aan fysieke klachten maar ook aan de onderliggende emotie.

Deze periode, waarin we werken aan de energie in je huid, heb ik geselecteerd:

Love – 100% essentiële Rose
Energy – 100% essentiële Wild Orange

Er zijn maar liefst 14 verschillende essentiële oliën van Infinirgy. Heerlijk voor jezelf of om cadeau te geven. Klik hier om direct te bestellen.

Ondanks dat deze situatie moeilijk is en we allemaal zorgen hebben schijnt de zon regelmatig onvermoeid over het Levantplein en ligt Blue aan mijn voeten te slapen. Er zijn zoveel dingen anders maar er blijven zoveel dingen ook maar gewoon doorgaan. Daar kan ik blij van worden. Dat wens ik jou ook toe. Mooie dag en graag tot snel!

Hartelijke groet,
Kuno

De Beautycoach brengt jouw natuurlijke schoonheid naar voren
door effectieve huidverzorging en leert je hoe je er stralend uit kunt zien.

Reserveer nu voor een advies

Let op: in verband met de crisis rondom het Corona-virus hebben we aangepaste openingstijden voor advies en verkoop van producten. We zullen tot nader aankondiging geen behandelingen uitvoeren. Je kunt ons bezoeken op maandag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur.