Bekijk nieuwsbrief in browser

 

 

blog foto beautycoach | De Beautycoach

In het voorjaar krijgen we ‘last van schoonmaakwoede’. Zodra de zon gaat schijnen, krijgen we energie om te willen vernieuwen, ruimte te maken en alles weer in stralende conditie te brengen. Eigenlijk gaat dit meestal vanzelf. Maar voor jezelf en je huid is er soms wat meer energie nodig om direct te stralen. Balans is ook dan weer het sleutelwoord. De wet van de natuur zegt: waar we willen vernieuwen dienen we ook op te ruimen. Zo is het ook met je huid! Met name voor een frisse en vitale huid maakt opruimen het zichtbare verschil.

Hoe zorg je er nu voor dat je huid meer energie krijgt?

La Colline Voorjaarssets*

La Colline is het merk waarmee we zichtbaar meer energie aan de huid kunnen geven. Dat zie je al direct na een behandeling. Om de verzorging thuis voort te zetten heeft La Colline dit voorjaar oogstrelende sets waarmee je jezelf kunt (laten) verwennen. Voor een heel verleidelijk prijs. Ook om als cadeautip door te geven aan anderen (bijvoorbeeld voor Moederdag). De Beautycoach zorgt dat het fraai ingepakte pakket dan netjes naar de gulle gever wordt gestuurd om jou ermee te verrassen.

zorg jij wel goed voor je huid blog | De Beautycoach

 

Wil jij weten welke set bij jouw huid past? Klik hier voor vragen of het reserveren of bestellen van jouw favoriete set.
* aanbieding geldt zolang de voorraad strekt

 

Tip van Kuno

Energie laat je huid stralen en zorgt voor een goede kleur. Hoe zorg je voor meer energie in je huid?

Hier wat goede tips van De Beautycoach:

 1. Naar buiten! De buitenlucht doet vanzelf haar werk. UV zorgt voor aanmaak van Vitamine D, onze ‘Feel Good’ vitamine.
 2. Masseren. Door je dagelijkse verzorgingsproducten iets langer in te masseren stimuleer je de afvoer van afvalstoffen en de toevoer van energie.
 3. Check je ijzergehalte. Veel vrouwen hebben een tekort aan ijzer. Door verminderde hemoglobine kan er minder zuurstof naar de huid gevoerd worden. En dan zie je wat bleekjes.
 4. Bruine rijst, zoete aardappel en bananen zijn superfoods voor energie en je huid. Voor een goeie verbranding in je lichaam heb je ook de juiste brandstof nodig.
 5. Een gezichtsbehandeling met de nieuwste massagetechnieken moet je echt ervaren. Ik sta elke keer weer versteld van het resultaat.

Kijk voor meer informatie en producten op De Beautycoach of vraag ons om meer informatie.

 

APoEM is ons nieuwe merk en is 100% VEGAN*.

zorg jij wel goed voor je huid foto 3 | De Beautycoach

 

We hebben veel ‘technische merken’ in huis die huidverbeterend werken. Nu lanceren we daarnaast een bijzonder nieuw merk, APoEM. Deze heerlijke Spaanse producten zijn voor iedereen geschikt, zelfs voor de tere babyhuid! Om jezelf mee te verwennen of cadeau te geven. Ze werken ontspannend en ruiken heerlijk. Alle ingrediënten in deze producten zijn heel puur: met al het goede van de natuur en niet belastend voor deze zelfde natuur! Aromatherapie en fytotherapie laten je genieten en brengen vreugdevolle herinneringen naar boven.
*100% Vegan-Free from Toxics-%, ISO 16128-cruelty free-Natural Origin-ECO

 

zorg jij wel goed voor je huid foto 4 | De Beautycoach

De huid is ons meest zichtbare orgaan, waarvan we letterlijk veel kunnen aflezen. Denk aan je ontspannen gelaatstrekken na yoga. Helaas staat dit orgaan achteraan in de rij als het gaat om gevoed te worden. Zeker onze huidcellen missen hierdoor weleens wat energie. Als we niet goed voor onszelf zorgen is dat aan de huid te zien. Maar met slechts een beetje extra inspanning voor een goede verzorging en voeding wordt dit ook zichtbaar. En dat werkt natuurlijk ook fijn door in je humeur!

Kort nieuws

 • De eerste reacties op Natural Face lifting zijn heel positief. Deze intense behandelingen, met een enorme dieptewerking, worden door iedereen als heerlijk ervaren.
 • Voor de overgevoelige en extreem droge huid is Cell Fusion C vernieuwd. Het product werkt nog specifieker en is een effectieve oplossing voor deze probleemhuid.
 • Murad heeft een nieuwe nachtverzorging die je huid er ’s morgens extra uitgerust laat uitzien
 • De minerale make-up van Youngblood beschikt nu over verbeterde wenkbrauwpotloden in drie kleuren. Hiermee blijven je wenkbrauwen vlekvrij, waterproof en zelfs zweetbestendig. (Niets houd je nu nog uit de Sportschool…).

Onze website is opgefrist. Heb je deze al gezien? Kijk hier en laat gerust je commentaar achter via het contactformulier!

Van de collega’s bij De Beautycoach:
 • Bijna-Medisch Pedicure Yvonne Stoel zal elke zaterdag aanwezig zijn en heeft nog ruimte voor nieuwe klanten.
 • Sportmasseur Francis Hebly verzorgt op dinsdagmiddag en -avond massages. Voor iedereen die zijn of haar lichaam het beste gunt.
 • Wil je blijvend zorgeloos mooie wenkbrauwen? Informeer dan eens bij Carla Rep naar de mogelijkheden.
De Beautycoach brengt jouw natuurlijke schoonheid naar voren
door effectieve huidverzorging en leert je hoe je er stralend uit kunt zien.

 

Reserveer nu voor een afspraak

 

Verzeker je van een reservering op je favoriete dag en tijdstip en boek nu al voor de
komende periode. Vraag ook naar onze nieuwste producten en behandelingen.

Deze nieuwsbrief is om klanten van De Beautycoach te informeren over
actuele ontwikkelingen in ons aanbod.
Eindredactie: Kuno Breen. 

De Beautycoach
Levantplein 54
1019 MB Amsterdam
Telefoon: 06 29 501 089
E-mail: info@debeautycoach.nl