De dagen zijn lang en ik geniet van heerlijk veel buiten zijn. Ik hoop jij ook! De vakantieperiode breekt aan en daar gaan we met wat aanpassingen fijn van genieten. De afgelopen tijd heb ik in de salon gemerkt dat de huid heeft geprofiteerd van meer rust en minder luchtvervuiling. Doordat we meer buiten zijn zien we dat Vitamine D, zo enorm belangrijk voor je huid, haar werk doet. Het doet je huid zichtbaar goed. We zullen in de komende maanden nog even afwachten hoe alles verloopt, maar ik heb er vertrouwen in dat we – met alle voorzichtigheid die nodig is –  de goeie kant op gaan.
Het is fijn om te merken hoe iedereen weer geniet van haar behandeling en dat iedereen dit gemist heeft. Ik deel verderop in deze nieuwsbrief graag een enthousiast verhaal met je.

 

De salon is gelukkig weer open voor heerlijke behandelingen en ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. Om de week ook op zaterdag. Voor al je bestellingen, vragen en advies kun je – zoals altijd – contact opnemen via WhatsApp, mail of telefoon, ook buiten deze openingstijden

Wat heeft jouw huid nu nodig? De zomer vraagt om verzorging waarbij we de huid vooral willen voorzien van de juiste voedingstoffen en bescherming. Rust, licht en buitenlucht zijn voor je huid essentieel.en daarom is deze periode zo gunstig voor je huid. We kiezen bij voorkeur wat vaker voor luchtige texturen. Je zult er baat bij hebben om wat vaker of intensiever je huid te scrubben of een peeling te geven. Dit zorgt ervoor dat je een mooie kleur houdt en je huid niet verstopt raakt. Zomers is de huid iets sneller vet en raakt daardoor wat sneller verstopt. Terwijl vochtverlies door de zon ook wat makkelijker ontstaat. Daarom staat het geven van voedingstoffen, van binnenuit en buitenaf, aan je huid in deze periode centraal.

ZOMER 2020

In deze periode, waar in de natuur alles volop in bloei staat gaat mijn aandacht vooral uit naar het geven van voedingstoffen en anti-oxidanten, zodat je huid er stralend uit blijft zien.

Bescherming en Voeding voor je huid:

Natuurlijk is het belangrijk om overdag, als je veel buiten bent, elke paar uur je zonbescherming aan te brengen. Dit blijft de beste maatregel om onnodig vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. De avond is het moment om te gaan voeden met de nachtverzorging. Murad en La Colline maken het ons deze zomer makkelijk met handige  reisverpakkingen. Deze krijg je cadeau bij aankoop van je producten Deze reisformaten bevatten voldoende voor 1 à 2 maanden juiste verzorging.

Is jouw verzorging compleet voor de komende tijd?  Klik hier voor vragen of advies.

Zoek je een bijzonder geschenk?

Tijdens je bezoek in de salon en je behandeling geniet je van een heerlijke geurbeleving. Met deze geuren creëren we bewust en onbewust een stemming die diep doorwerkt in je hele systeem. In de allereerste salon, waar ik 34 jaar geleden stage liep, werkten we al met etherische oliën en werd ik enthousiast over het gebruik ervan. Daarom ben ik zo blij dat ik dit prachtige merk heb gevonden en kan toepassen in de salon. Je kunt dit ook voor thuis bestellen.

Hoe werkt dat? Heel eenvoudig, ga naar de site via onderstaande link en kies de geur die je aanspreekt. Je kunt naast de olie de diffuser bestellen om de geur mee te verspreiden. Die vul je met water en voegt een paar druppeltjes olie toe. Als je de diffuser vervolgens aanzet wordt het water d.m.v trillingen omgezet in nevel, die samen met de geur door de ruimte wordt verspreid.

Je bestelling wordt naar je huisadres gestuurd of rechtstreeks naar degene die je het cadeau wilt geven. Het wordt mooi verpakt als een bijzonder en persoonlijk geschenk. Ontzettend leuk om te geven en te ontvangen! Natuurlijk kun je het ook via mij laten lopen. Dan bestel ik het gewenste product voor je. Jij geeft mij door naar welk adres ik het zal sturen of dat je het in de salon komt ophalen.

Er zijn maar liefst 14 verschillende essentiële oliën van Infinirgy. Heerlijk voor jezelf of om cadeau te geven. Klik hier om direct te bestellen.

Om na de sluiting weer te mogen behandelen is superfijn. Helemaal leuk als je zo’n mooie review krijgt.

Relaunch met La Colline

Ik ging kortgeknipt de coronaperiode in, want het bezoek aan de kapper was mijn laatste uitje. Vanaf medio maart bracht ik mijn dagen achter mijn bureau door. Als tekstschrijver was de coronacrisis voor mij de aftrap voor een enorme communicatiebehoefte van uiteenlopende opdrachtgevers. Zat ik niet  te videobellen voor de camera, dan was ik wel achter de laptop te vinden om interviews en verslagen uit te werken. Ineens zijn er dan zo’n 3 maanden onder je doorgeglipt en keek ik weer eens kritisch in de spiegel. Dat viel me niet mee: wat een vouwen in mijn nek en voorhoofd, rimpels rond mijn mond en rare zonnevlekken overal.

Wat is het dan heerlijk om op de vaste klantenlijst van de Beautycoach te staan. Zij pakte uit met een uitgebreide La Colline behandeling. Dit Zwitserse merk claimt ‘facelift zonder snijden’ – in mijn woorden – en dat maken ze waar! Wat had ik dat gemist: die zachtkloppende vingers van Kuno, met opvolgende verwennerijen. Ik denk wel 8 ronden van grondige reiniging, stevige bindweefselmassage, voedende maskertjes, anti-age verzorging en het totaal afmaken met een frisse dagcrème. Dankjewel Kuno, ik zie er niet alleen stralend uit, mijn kaaklijn is echt strakker en mijn huid voelt ook heerlijk zacht aan. Ik zal het goed bijhouden met de lekkere producten voor thuis. Het is niet nodig, maar anders zou ik iedere week weer bij je in de stoel komen liggen. Dat wordt nu na je verdiende vakantie, geniet ervan!

Carola Kesteloo (1959)

In de Media

Tijdens een huidcongres ontmoette ik vorig jaar Anne Marie Lassing, uitgever van het tijdschrift NTVH (Nederlands Tijdschrift Voor Huidzorg) en Marcelline Goyen, huidtherapeut en auteur van het prachtige boek ‘de huid-darm connectie’. We hadden een leuk gesprek en wisselden onze liefde voor het vak en de honger naar kennis uit. Ontzettend leuk dat ik gevraagd ben voor een rubriek in dit informatieve tijdschrift.
Klik hier voor het artikel; https://www.debeautycoach.nl/4-vragen-aan-kuno-breen/

Vakantie sluiting

De salon is gesloten van 23 juli t/m 9 augustus. Wil je nog iets opgestuurd hebben? Geef het mij dan uiterlijk 21 juli door en ik zorg dat het nog jouw kant opkomt.

Maandag 10 augustus sta ik weer voor je klaar!

Ik wens je een heerlijke zomer en vakantieperiode toe. Nederland is prachtig en ik blijf dit jaar binnen onze landsgrenzen. Ik zal met de boot gaan genieten van onze mooie natuur en al het goede dat ons land te bieden heeft. Ik hoop je in augustus weer te zien en ben benieuwd naar alle leuke verhalen.
Blijf voorzichtig en gezond en heb een heerlijke tijd!

Hartelijke groet,
Kuno

De Beautycoach brengt jouw natuurlijke schoonheid naar voren  door effectieve huidverzorging en leert je hoe je er stralend uit kunt zien.

Ik heb nog een vraag voor mijn vakantie

De salon is weer op de gebruikelijke dagen en tijden geopend.
Dat zijn maandag en woensdag van 9.00 tot 18.00, donderdag van 13.00 tot 21.00 en
om de week op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.