Het nieuws van afgelopen maandag over de lockdown is voor iedereen ontzettend vervelend. Het valt niet allemaal te begrijpen hoe het virus precies te werk gaat en hoe we daar het beste mee om kunnen gaan. Mijn gedachten – en van wie niet – gaan uit naar alle mensen die door deze situatie geraakt worden. Het helpt mij om vooral te denken aan wat we nog wel kunnen doen. Zo blijf ik positief. Zorgen voor elkaar. Daarom ga ik wat vaker naar mijn moeder, maak ik een extra lekkere maaltijd en blijf fijn wandelen met Blue. Ondertussen blijf ik en hopelijk jij ook gezond en vertrouwen houden dat we hier weer goed uitkomen.

Wat betreft de salon is het voorlopig dus helaas tot 19 januari niet mogelijk om je te behandelen. We zullen met alle geduld afwachten hoe het de komende weken gaat en hoe we straks weer de draad kunnen oppakken. Ik ga mijn tijd uiteraard besteden om jullie straks te kunnen verrassen met mooie en fijne behandelingen en leuke nieuwe dingen.

Ik hoop dat je goed voor jezelf blijft zorgen. Natuurlijk weet je dat je huid verzorgen daar een onderdeel van is. Juist nu gun ik je tijd en aandacht voor je huid. Van die extra inspanning zie je het resultaat in de spiegel en dit draagt niet alleen aan bij goed eruit zien maar zorgt er ook voor dat je je beter zult voelen.

Producten kunnen wegens de maatregelen momenteel tot nader order niet worden afgehaald. Natuurlijk worden deze met alle liefde naar je opgestuurd. Over je geplande en nieuwe afspraken neem ik zoals je gewend bent persoonlijk contact met je op.

Voor al je bestellingen vragen en advies kun je- zoals altijd- contact opnemen via WhatsApp, mail of telefoon.

Zoek nog een passend geschenk?

Voor jezelf of voor iemand uit jouw omgeving?

La Colline en Murad hebben weer prachtige sets en mooie eindejaarsaanbiedingen. Geef je bestelling deze week nog door en ik zorg dat ze voor de kerst bij je zijn. Uiteraard kun je contact opnemen voor hulp bij je keuze. Is er wellicht iemand anders die jou wilt verrassen? Dan kun je doorgeven dat er een cadeaubon van De Beautycoach voor elk gewenst bedrag mogelijk is en zo gemaild kan worden.

Klik hier voor vragen, advies, bestellingen of een cadeaubon.

Spectaculaire Eindejaarsacties La Colline

Active Cleansing Cellular Bio Smoothing Tonic 150 ml van € 63.50 voor € 45.-  Een actieve lotion die je huidstructuur verfijnt en zorgt dat je verdere verzorging beter haar werk kan doen.

Matrix R Cellular Matrix Mask 50 ml van € 161.- voor € 99.- Het Botox Look Masker om twee x per week te gebruiken in plaats van je nachtcreme. Zorgt direct voor een opgevuld effect.

Advanced Vital Cellular Vital Mask 30 mvan € 143.- voor € 70.- Dit noem ik het facelift-masker, geeft direct een uitgeruste en stralende huid.

Eye Performance Cellular Eye Contour Definition Night van € 161.- voor € 85.– Voor velen favoriet. Geeft minder vermoeiende oogleden en een open oogopslag in de ochtend.

Lift& Light Illuminating Neck and Decollete Care van € 196.- voor 137.– Deze verzorging heeft mij nog nooit teleurgesteld qua resultaat. Fijn dat je deze nu voordeliger kan aanschaffen.

Advanced Vital Set met 30 ml Vital serum, 30 ml Vital creme, 15 ml Vital mask en 30 ml Bio Smoothing tonic voor € 285.- Complete verzorgingsset voor de huid die extra versteviging wenst.

Moisture Boost Set met 50 ml Cellular Youth serum, 50 ml Cellular Youth creme, 15 ml Youth Hydration mask en 30 ml Bio Smoothing tonic voor € 275.– Complete set voor de huid die naast vochtverzorging een actieve aanpak voor huidverjonging zoekt.

Actieve Cleansing Set met keuze uit Cellular Bio Cleansing Milk 150 ml of de Cellular Wash off Cleansing Creme en Cellular Bio Smoothing Tonic van € 127.- voor 99.95 Ervaar het verschil van huidverzorging op celniveau met deze reinigingsset.

Cellular Discovery Set voor € 39.95 Dit kennismakingspakketje bevat reisformaten uit de verschillende lijnen van La Colline en is mooi verpakt in luxe etui. Leuk om cadeau te geven.

Let op: Wil je het cadeau geven, dan verpak ik het mooi en stuur het naar degene die je wilt verrassen. Voor deze acties geldt: zolang de voorraad strekt.

Mooie Eindejaarssets Murad en Meer

The Hydration Heroes, Murad Hydro dynamicc Quenching Essence 30 ml + Nutrient Charged Water Gel 50 ml van € 174.50 voor € 99,50  Deze set met fullsize maten geeft je de ideale vochtverzorging gedurende de nacht voor dit moment.

Ready, Radiant, Retinol Kennismakingsset van € 65.- voor 45.- Als je wilt ondervinden hoe krachtig deze Vitamine A voor je huid kan zijn is dit de perfecte keuze. En heel leuk om cadeau te geven.

All Star VIbes Kennismakings set van 49.95 voor € 39.95
Bevat 4 krachtige Murad producten in trialsize die oplossing biedt voor iedereen die vochtverzorging en huidverjonging wenst.

Masker Special at home pakket voor € 72.50. Voor iedereen die de speciale maskers uit de salon mist heb ik de mogelijkheid een thuispakket aan te schaffen. Met deze krachtig geconcentreerde maskers kun je 1 x per week jezelf of een ander maar liefst 6 x verwennen.

Leuke cadeau TIP: Revitalash Double- Ended Mascara voor € 29.95 Deze supermascara bevat naast een volume gevende mascara een volume gevende primer voor extra veel resultaat. Bovendien bevat het dezelfde verzorgende werkzame stoffen als het super werkende Revitalash wimper groeiserum.

Let op: Wil je het cadeau geven, dan verpak ik het mooi en stuur het naar degene die je wilt verassen. Voor deze acties geldt: zolang de voorraad strekt

Afgelopen dagen heb ik weer vele lieve reacties en steunbetuigingen ontvangen. Dat doet zo goed. Het is zo fijn om schoonheidsspecialiste te zijn en werk te hebben waarbij zoveel persoonlijk contact is. Dat realiseer ik me maar al te goed. Juist nu helpt dat persoonlijke contact ook om positief te blijven. Ik wens je fijne feestdagen, die iedereen op aangepaste wijze  zal vieren. Ik hoop oprecht je weer spoedig in alle gezondheid in mijn salon te ontvangen. 
Hartelijke groet,
Kuno

Let op: in verband met de huidige aanpassingen rondom het coronavirus kun je niets afhalen in de salon. Maar ik stuur het graag naar je toe. De verzendkosten bedragen € 6.95. Bestellingen boven de € 100 worden kostenloos verstuurd. Woon je in de buurt dan geef ik het persoonlijk even bij je af en besparen we samen de verzendkosten. Alle ingeplande behandelingen komen tot 19 januari 2021 te vervallen. Iedereen die een afspraak heeft staan kan rekenen op een persoonlijk bericht hierover.