Juist in een tijd dat alles anders is zijn de gebruikelijke dingen zo fijn. Dan rij ik gewoon naar mijn werkplek. Deze week om wederom vorm te geven aan de ontwikkelingen en de aangepaste maatregelen. Het betekent voor jou nog even uitstel van die heerlijke behandeling. In ieder geval tot eind april. Maar dat betekent ook dat ik eerder en meer tijd heb voor mijn nieuwe plannen. Die licht ik graag verder toe.

Weet dat ik ondertussen  bereikbaar blijf en hierbij nogmaals de openingstijden tot nader order:

Maandag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur

Voor al je bestellingen vragen en advies kun je- zoals altijd- contact opnemen via WhatsApp, mail of telefoon. Ook buiten de nieuwe openingstijden. Ik zorg dat de pakketjes voor je klaar staan om af te halen bij De Beautycoach. En anders zorg ik dat ze snel worden verzonden.

Wat ga ik dan verder doen deze maand? Nieuwe plannen, ik zie je al lachen! Lees snel verder!

Huidverzorging anno 2020

De ontwikkelingen in cosmetica blijven voor mij het uitgangspunt voor mijn werkwijze en adviezen om jouw huid in topconditie te brengen en houden. Daar train ik intensief voor, want ik wil qua kennis vooroplopen en zo mijn titel als beste schoonheidsspecialiste van Nederland waarmaken en – nog veel belangrijker van jou – eer aan blijven doen.

Huidverzorging en DNA
Mijn ambities gaan inmiddels verder dan onze landsgrenzen. Ik ben nu bezig met de internationale opleiding en trainingen over Epigenetica. Deze relatief jonge wetenschap houdt zich bezig met ons DNA. Welke invloed hebben voeding, lifestyle en cosmetica op ons DNA? Mijn trainster heeft mij er nu al van overtuigd dat ik na deze opleiding anders naar een huid zal kijken. Het is ook zo interessant! Tussen de studie door blijf ik natuurlijk graag op de hoogte van jouw huid. Dat is namelijk de inspiratiebron voor mijn honger naar kennis. Of wil jij vast iets weten over deze nieuwe inzichten? Laat het mij gerust weten.

Klik hier voor vragen en je ontvangt het juiste advies.

 

NIEUW BIJ DE BEAUTYCOACH

Achter de schermen ben ik druk bezig met mijn website. Uiteraard kun je gewoon bij mij bestellen zoals je het altijd deed, maar ik ga binnenkort de La Colline webshop openen. Natuurlijk wil ik deze shop de persoonlijke touch meegeven die deze exclusieve producten verdienen. En ook de aandacht die elke huid verdient, want elke huid is uniek en veranderingen van weersinvloeden, je omgeving en gemoedstoestand hebben invloed op de keuze van je cosmetica. Ik houd je op de hoogte en sta open voor alle feedback in deze!

Klik hier gerust voor al je vragen of opmerkingen en ik neem contact met je op.

Hartverwarmend waren alle lieve berichten die ik de afgelopen weken heb mogen ontvangen en die mij in deze bijzondere tijd extra goed deden, ook als zelfstandig ondernemer. Voor de dagen dat je even moet zoeken naar je balans, ook in zorg voor ouders en kinderen. Voor het moment dat je je zorgen maakt om wat het met alle kwetsbaren in je omgeving betekent. Het moment dat je even niet weet hoe het er straks allemaal uit gaat zien. Zo mooi om dan dat fijne gesprek te hebben, de support te voelen door een bestelling of gewoon even een goede tip om je onderneming te helpen. Dat is waar ik normaal ook zo van geniet tijdens mijn behandelingen. En dat valt ook onder kunnen doen wat je altijd doet. In dit geval wat je altijd voelt, hoe mooi is dat! Dat is waarom ik zo graag De Beautycoach ben.
Hartelijke groet,
Kuno

De Beautycoach brengt jouw natuurlijke schoonheid naar voren door effectieve huidverzorging en leert je hoe je er stralend uit kunt zien.

Reserveer nu voor een afspraak

Let op: in verband met de crisis rondom het Corona-virus hebben we aangepaste openingstijden voor advies en verkoop van producten. We zullen tot nader aankondiging geen behandelingen uitvoeren. Je kunt ons bezoeken op maandag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur.