Het Levantplein ligt te stralen in de zon onder de blauwe lucht. Ook vandaag voel ik me blij met de aanblik van mijn praktijk op mijn geliefde eiland. Dat gevoel laat ik de boventoon voeren, ook nu ik mijn behandelingen voorlopig moet opschorten, op advies van mijn branchevereniging. Voorlopig tot 6 april. Ik blijf gewoon bereikbaar in de praktijk voor vragen en advies en het aanschaffen van producten. Je bent ook welkom voor een goed gesprek, met een kopje koffie of een glas water. De openingstijden zijn wel beperkt, tot:

Maandag, woensdag en donderdag, van 9.00 tot 12.00 uur.

Voor al je bestellingen, vragen en advies kun je – zoals altijd – contact opnemen via WhatsApp, mail of telefoon, ook buiten de nieuwe openingstijden. Ik zorg dat de pakketjes voor je klaarstaan om af te halen bij De Beautycoach. En anders zorg ik dat ze snel worden verzonden.
Hoe gaan we dat doen, een goede huid in het voorjaar van 2020? Lees snel verder.

Huidverzorging en advies
op afstand

Bij de keuze van mijn producten kijk ik altijd naar de werkzaamheid en uiteraard de juiste ingrediënten. Passend bij je huid kunnen de juiste producten daadwerkelijk verschil maken in de diepere huidlagen, zodat dit zichtbaar wordt in de bovenste huidlaag. Dit zorgt ervoor dat je er stralend uit ziet. Een gezond eetpatroon doet de rest.

Dagelijkse basis verzorging

Voor iedere huid geldt dat de basis elke dag gelegd wordt met
·      de juiste bescherming overdag
·      een milde reiniging in de avond
·      het herstellen van de zuurgraad van je huid na contact met water
·      het voeden en herstellen gedurende nacht.
Voor elke huid is de keuze van het product afhankelijk van je huidtype, de conditie en de wensen en de tijd van het jaar. Daar help ik je graag mee. Welk type huid je hebt, is genetisch bepaald. Op de conditie van dit genetische materiaal heb je grote invloed. Die bepaal je grotendeels zelf, waarbij:

·      1/3 afhankelijk is van hoe je voor jezelf zorgt,
·      1/3 wordt bepaald door hoe je je voelt
·      1/3 noem ik de heerlijkste kers op de taart: dat kunnen we met de juiste verzorging cosmetisch beïnvloeden.
Wil jij weten of je producten nog goed bij jouw huid passen of mis je iets in je dagelijkse verzorging?

Klik hier voor vragen en je ontvangt het juiste advies.

De huid is ons grootste orgaan. Daarvoor zorgen is heel dankbaar, omdat al je inspanningen zo zichtbaar worden. Over het algemeen geldt, wat goed voor je huid is, is goed voor je hele systeem. Juist in deze periode wil iedereen natuurlijk extra goed voor zichzelf zorgen. Voor 2020 heb ik een JAARPLAN voor de huid opgesteld, zodat iedereen in elke periode weet wat nodig is en waar nog verbetering mogelijk is.
Voor de eerste periode van het jaar heb ik het – ook in de salon – gehad over het belang van ontzuren. Met een paar kleine aanpassingen kun je eenvoudig zorgen dat verzuring (bijvoorbeeld door dat heerlijke kopje koffie of dat lekkere glaasje wijn, (te) zoet of zout voedsel) minder impact heeft op je huid.

Tips van De Beautycoach:

We zetten de beste tips voor wat opfrissing nog even op een rijtje. Zo krijg je wat meer inzicht.

  1. Start in de ochtend met een glas water! De meesten doen dit al, maar waarom ook alweer? Het zorgt ervoor dat afvalstoffen richting toilet verdwijnen in plaats van ons lymfesysteem te belasten. Dat geeft een rustige huid en een betere huidskleur.
  2. Verminder inname van koffie, alcohol en koolzuurhoudende dranken.
  3. Drink voldoende water en groene thee en verbeter daardoor de vochtbalans van je huid.
  4. Gember en citroen zorgen voor nog meer ontzuring (afvoeren van afvalstoffen).
  5. Ontspan en geniet van de voorjaarzon, als het even kan. Stress draagt ook bij aan verzuring. Zowel fysiek – zoals bij intensief sporten – als bij psychische en emotionele stress.

Kijk voor meer informatie en producten op De Beautycoach of vraag ons om meer informatie.

Ook lekker voor je handen

We wassen nu onze handen vaker dan ooit. Dan is de Intense Lotion, een van nieuwe producten van Cell Fusion, heel geschikt om te herstellen na het gebruik van water en zeep. Het product is in de basis gelijk aan je eigen huidvetten. Je legt je dus niet een laagje over je handen, maar je vult de vetten aan. Deze lotion trekt snel in en is geschikt voor je gezicht, lichaam én je handen. Het is mijn eerste keuze na elk contact met water en dus zeker mijn eerste keus als het gaat om de huid te herstellen na veelvuldig wassen met water en zeep.

Voor dagelijks gebruik als gezichtscrème ga ik uit van 10 ml per maand. Je handen zijn qua oppervlakte ongeveer gelijk, maar je zult het vaker opbrengen. Dan is een grote verpakking natuurlijk fijn.
De lotion is verpakt per 200 ml en kost € 49,95.

 

 

 

 

 

 

 

 

Revitalash, een nieuw merk bij De Beautycoach

Vanuit Amerika hebben we de beste – en de meeste awards winnende – productlijn voor wimper- en wenkbrauwverbetering: Revitalash en Revitabrow . Ontwikkeld door artsen, wetenschappelijk aangetoond, getest door oogartsen voor veilig gebruik en absoluut verzekerd van zichtbaar resultaat.

De haren van wimpers, wenkbrauwen en hoofdhuid worden, net als de huid, enorme belast door alle invloeden van buitenaf en verminderen daardoor in kracht en volume. Door de behandeling met deze serums vinden ze een ongekende kracht terug en worden intenser van kleur, vorm en lengte. Net zoals alle producten bij De Beautycoach heb ik alles zelf getest of laten testen en de resultaten hebben mij overtuigd om het ook aan jullie aan te bieden.

Kortom een compleet assortiment met alles voor de haren op ons hoofd (die we graag wat voller willen hebben). Voor vragen, twijfels en advies hierover kun je mij natuurlijk altijd even persoonlijk benaderen.

Kort nieuws

· In opvolging op mijn Natural Face lifting zijn er al veel cliënten actief bezig met spieroefeningen voor hun gezicht en de resultaten worden zichtbaar!

· De vernieuwingen van Cell Fusion zijn succesvol opgemerkt en doorgebroken in meerdere landen. Hun succes bij overgevoelige en extreem droge huid heeft de prijzen van de producten verlaagd en daardoor kunnen we nog meer mensen hiermee helpen, echt fijn!

· Murad heeft de hele Retinol lijn (vitamine A), die op nummer 1 staat in Amerika, een nieuwe uitstraling en update gegeven om deze koppositie te kunnen behouden.

· De minerale make-up van Youngblood heeft een gedegen concurrent op het gebied van mascara. De nieuwe lijn van Revitalash heeft een geweldige mascara met primer voor € 29,95 waarmee je je ogen meteen en veilig een waanzinnige uitstraling geeft.

· Het opleidingsplan voor 2020 is ook weer uitgerold en ik ben al begonnen met de voorbereidingen om straks een huid op DNA-niveau te kunnen analyseren.

Kijk hier en laat gerust je commentaar achter via het contactformulier!

Van de collega’s bij De Beautycoach:

· Medisch Pedicure Yvonne Stoel gaat helaas de praktijk verlaten. We zoeken samen naar een goede opvolging.

· Sportmasseur Francis Hebly blijft gelukkig als partner voor alle fysieke overbelasting en de nodige ontspanning. Je kunt rechtstreeks met haar contact opnemen voor vragen en advies in deze roerige tijd.

· Voor zorgeloos mooie wenkbrauwen zal Carla Rep verbonden blijven aan De Beautycoach. Ook zij is rechtstreeks bereikbaar voor advies.

Iedereen wens ik, in deze bijzondere tijd, natuurlijk ten eerste gezondheid en ook saamhorigheid. Sterkte met alle zorg voor ouders, kinderen en werk. We houden de moed erin en doen wat we kunnen. We zorgen vooral goed voor iedereen om ons heen en bundelen onze kracht om ons hier doorheen te slaan. Iedereen die een afspraak heeft staan kan erop rekenen dat ik persoonlijk contact houd over de opvolging hiervan. Voor de nieuwe periode uit het huidplan zal ik jullie op de hoogte houden.
Hartelijke groet,
Kuno

De Beautycoach brengt jouw natuurlijke schoonheid naar voren door effectieve huidverzorging en leert je hoe je er stralend uit kunt zien.

Reserveer nu voor een afspraak

Let op: in verband met de crisis rondom het Corona-virus hebben we aangepaste openingstijden voor advies en verkoop van producten. We zullen tot nader aankondiging geen behandelingen uitvoeren. Je kunt ons bezoeken op maandag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur.