Ten eerste, de beste wensen voor 2023! We gaan er een mooi jaar van maken. Ik heb er heel veel zin in en zoals ik eerder al aangaf, zullen er prachtige nieuwe behandeling aan komen. Ik ben volop in training. Het doel blijft natuurlijk een huid in topconditie te krijgen en houden.

Om deze zelfzorg verder te ondersteunen en je hierin te coachen heb ik iets bedacht.
Hoe zou het zijn om met dat wat je toch altijd al doet, nog veel meer resultaat te behalen?
Ik heb gemerkt dat het niet altijd duidelijk is hoe je je huid optimaal reinigt en waarom dat zo belangrijk is. Reinigen met het doel om make up te verwijderen dekt niet de lading. Deze routine op de juiste manier toegepast kan jouw huid enorm verbeteren.

Daarom heb ik iets leuks bedacht. We gaan samen het proces van het dagelijks reinigen nog een keer doorlopen.
Heb je eerst nog wat motivatie nodig om je zelf hier toe te zetten? Via de onderstaande link kom je terecht op mijn blog, hier licht ik nog wat extra informatie toe om je te motiveren!

Overtuigd? Deze simpele stappen zijn echt zo gedaan, doe je mee?

Waar: Wastafel of douche
Wanneer: elke dag – ’s morgens en ‘s avonds
Benodigdheden: je favoriete reinigingsproduct, een washandje (of gastendoekje) en een handdoek.

Stap 1: Neem op een hand een kleine hoeveelheid van je product (ter grootte van een 2 euro munt) op je vingertoppen
Stap 2: Maak (behalve bij gebruik van een milk, hierbij gebruik je geen water) de vingers van je andere hand nat, verdeel het product met beide handen over je gezicht.
Stap 3: Masseer het product met vlakke vingers over je gezicht, begin bij wangen, beweeg naar je kin en voorhoofd, je neus (erg belangrijk) en als laatste de vergeten stukjes, tussen wenkbrauwen, onder je neus en langs je oren.
Stap 4: Spoel vervolgens je gezicht af of gebruik het washandje of doekje om het product en al het vuil te verwijderen.
Stap 5: Droog je huid af.

Het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar ik heb ervaren dat wanneer je reinigt met meer aandacht, je hiermee echt veel meer resultaat kunt behalen.

Heb je een vraag over het gebruik van reiniging? Of wil jij weten welke reiniging bij jouw huid het beste aansluit? Neem alvast een kijkje op mijn site of neemt contact met mij op, ik help je graag!

La Colline Cellular Wash-Off Cleansing Cream 125 ml

LC Wash off is een zeer romige effectieve reiniging. Deze zachte schuimende wascrème van La Colline ruikt heerlijk en geeft de huid een reiniging die tot diep in de huidporiën doordringt.

Murad Environmental Shield Essential C Cleanser 200 ml

Murad Essential C Cleanser is een zacht gelei achtige gel verrijkt met vitamine A, C en E. Deze vitamines helpen huidbeschadiging te voorkomen. Speciale vetten in dit product zorgen ervoor dat de huid niet uitdroogt tijdens het reinigen.

Tip van de Beautycoach:

Gebruik je make up, een blemish balm of een verzorging met een spf?
Herhaal dan ’s avonds dit ritueel. Je haalt dan bij de eerste keer vooral de laag weg die meer op je huid ligt en de tweede keer de diepere lagen van je huid voor een porie diepe schoon resultaat.

Maak van je reinigingsmoment een meditatief moment voor je zelf. Je hoeft het niet te doen vlak voor het slapen maar kan ook eerder op de avond, zo zak je nog fijner onderuit na een intensieve dag.

Ik hoop dat ik je opnieuw enthousiast heb kunnen maken om goed voor je zelf te zorgen dit jaar. We gaan samen voor een stralend schoon 2023!