Slowing down is sometimes the best way to speed up.

Geniet van de vakantie!

Geniet van de vakantie! | De Beautycoach

De vakantie periode zorgt voor rust. Zo ook hier op het KNSM-eiland en dat brengt mij op de valreep, voordat ik vertrek naar Toscane, nog in de gelegenheid om je te informeren over de spectaculaire actie van La Colline.

In de zomer heeft je huid vooral behoefte aan vocht en daarom zijn de producten uit de Moisture Boost lijn van La Colline in deze periode dan ook heerlijk. Met name na een zon vakantie zul je merken dat je huid er ontspannen uit ziet, maar erg gebaat is bij een extra glas water.
Deze producten, die hier optimaal voor zorgen, zijn nu tijdelijk te verkrijgen met maar liefst 21% korting! De actie geldt de hele maand augustus.

Bestel ze via de shop of via een berichtje aan mij en ik zorg dat het na mijn vakantie direct naar je gestuurd wordt of voor je klaar staat in de salon. Zo herstel jij je huid optimaal na de vakantie.

Tip van de Beautycoach

Wist je dat je huid verdikt in de zomer? Dit is een natuurlijk proces waarbij de huid zich zelf probeert te beschermen tegen UV.
Zorg daarom, naast het beschermen van je huid, voor een wekelijke scrub behandeling. Op deze manier voorkom je dat de huid “dichtslibt”. Je huid blijft  zuiver, zachter en frisser. Of te wel, hiermee behoud jij je zomerse uitstraling nog langer!

Maak kennis met de Moisture Boost lijn

La Colline | De Beautycoach
Cellular Eco Hydration Treatment | De Beautycoach
La Colline | De Beautycoach
La Colline | De Beautycoach

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over het product en de prijs.

Ben je geïnteresseerd in andere producten van de shop?

DE BEAUTYSHOP

Wegens de vakantie is de salon is gesloten van 30 juli tm 22 augustus. Vanaf 23 augustus sta ik weer vol energie met fijne nieuwe plannen voor je huid klaar.

Ik wens je een heerlijke zomer!